Beoordelingen van Pizzeria Michael Zwolle

Recente recensies

4.0
Raphael
gisteren
Hendrik Jan Vermeer
gisteren

Ze waren scheutig met de peper🥵🌶️, maar verder was de pizza heerlijk en geen op-/aanmerking op de bezorging!

Ellen
16 mei 2022

Het was weer heerlijk!

Hullenaar
15 mei 2022

Hele lekkere pizza en spaghetti gegeten, aanrader.

Tineke
14 mei 2022

De pizza bodem was zacht en het stokbrood was ook niet knapperig !! De spareribs waren zoals altijd top

Paul
14 mei 2022

Het was weer geweldig en supersnel geleverd dis gewoon weer top!!

Henry Landman
14 mei 2022
Bernadito
14 mei 2022

Alles was lekker alleen de caprese salade was echt veel te klein voor de prijs.

Hjg
13 mei 2022

Half uur eerder dan verwacht en het smaakte weer super

Marie
12 mei 2022

Beste pasta die ik ken en van hun gewend ben + super snelle bezorgservice!

T de Scally
11 mei 2022
John Seuters
10 mei 2022

De pizza was beduidend minder dan anders. Wat aangebrand en met minder beleg.

Plessen
10 mei 2022

Voor de prijs hadden er wel wat meer spareribs mogen zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marina
9 mei 2022

Prima geregeld !

W.Spanhak
7 mei 2022
Ec
6 mei 2022

Mooi op tijd, goed warm en ook superlekker. Top om zo’n echte pizzabakker/koerier hier in Stadshagen te hebben ipv alleen maar grote ketens!

Wimvdv
6 mei 2022

Om 17:00 2 kapsalons besteld met een bezorgtijd van 18:45. Tot mijn verbazing stond de bezorger precies om 18:45 aan de deur. Helaas wel met de verkeerde bestelling 🙈. 40 minuten later de goede bestelling ontvangen. De patat was iets te hard gebakken, maar voor de rest was het heerlijk.

Miran
6 mei 2022

Helaas weer erg lang moeten wachten: 1:45 uur. De smaak was weer prima, maar vind de wachttijd toch wel erg lang.

Jacqueline
5 mei 2022

Gewoon top geen andere woorden voor top top top 👍

Claudia
5 mei 2022

Sorry maar mijn pizza was echt koud en klef Mijn man zijn spareribs waren top!

Cindy
5 mei 2022
Arslan
4 mei 2022
Wimvdv
3 mei 2022

Pizza was weer lekker en daardoor neem ik de te late bezorging op de koop toe

J.m
1 mei 2022

Sneller bezorgd dan aangegeven tijd. Pizza's waren warm goed belegd. En gelukkig niet zo vettig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nanda
1 mei 2022
Dirk
30 april 2022

Veel te lang gewacht voor mijn eten, vervolgens gebeld en kreeg een ongeduldige jonge meid met een belachelijk brutale mond aan de lijn! Slechtste service ooit maar het eten was wel lekker.

Anoniem
29 april 2022
Bas
28 april 2022

Om 17:30 besteld voor 18:30 toen kregen wij de mail dat het 18:45 werd. Uiteindelijk zat ik om 19:50 aan een koude pizza..

Gisela
27 april 2022
Smit
26 april 2022
N
25 april 2022

2 Calzones besteld. Binnen de aangegeven tijd afgehaald. Helaas niet echt warm meer.

Bob
24 april 2022

Het eten was heerlijk. Patat en mixed grill dik in orde. Op de website werd ik gewaarschuwd voor erg lange bezorgtijden, maar ik heb toch besteld. Het duurde iets meer dan anderhalf uur, inderdaad erg lang (een gewaarschuwd mens telt voor 2).

Harm
24 april 2022

De bestel techniek liet ons in de steek waardoor bij afhalen de gerechten niet klaar waren. Na het laten zien van de bestelbevestiging werden de gerechten snel en heerlijk bereid waarop ik maar kort hoefde te wachten. Complimenten aan bediening en keuken.

Willem
23 april 2022
Fam. Bonestroo
23 april 2022

Zoals altijd : Voortreffelijk !!!

CHD
23 april 2022

Optijd bezorgd en de pizza's zijn lekkerrrr

Ed
22 april 2022

Wederom Toppywoppy!

Alexander Setoebun
21 april 2022

Was top !

Margriet
21 april 2022

Was super aan huis geleverd toppie👍👍👍

Ron
20 april 2022

Was weer superrr

fam H
19 april 2022

Altijd heerlijke pizza's hier. Online besteld, tijdkeuze gemaakt voor afhalen, het was 5 minuten later klaar op 2e paasdag (het was erg druk), helemaal top!

Esther
19 april 2022

Zoals altijd heerlijk en precies op de gewenste tijd bezorgd. Weglaten van een ingredient in de opmerking gezet, deze was inderdaad niet te vinden op de pizza. Kortom.aanrader.

Marja Grooters
12 april 2022

Het eten is zoals altijd erg lekker, daar geen commentaar. Ik baal er alleen van dat de prijzen zijn verhoogd, terwijl de porties zijn verkleind. Dat vind ik niet erg netjes.

Luiten
12 april 2022

Te laat, 30 minuten na aangegeven tijd, pizza niet warm genoeg!

Willem-Jan
11 april 2022

Pizza's zoals ze horen te zijn. Stuk lekkerder t.o.v. de pizzaketens

Hans Huisman
11 april 2022

Goede kwaliteit, volgens afspraak geleverd en goede temperatuur!

Breeuwsma
11 april 2022

De bestelling was 1 uur te laat hij was volgens jullie door een Storing niet door gekomen. Maar jullie konden wel zien wat we besteld hadden. Er was helemaal geen excuses.

Marchano
9 april 2022
Berry
8 april 2022

Heerlijke spareribs... Heerlijke gekruide patat..... Binnen de afgesproken tijd bezorgd.. Een aanrader 👍👍👍👍

N Bos
6 april 2022

Bestelling was 35 minuten te laat. Pizza koud, brood met kruidenboter koud. Dit was op dinsdag, dus snap ik dat het wat drukker is en dat een bestelling vertraging op kan lopen, maar ik vind het geen excuus om koud voedsel af te leveren.

Enno Knispel
6 april 2022

Heerlijke en goed gevulde pizzas. Mooi op tijd geleverd en daardoor lekker warm. Ook heel veel keuze.

Robin
6 april 2022

Heerlijk gegeten! Echt een aanrader!!

Daan
5 april 2022

Het was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chris
5 april 2022

Bestelling was op tijd en de Pizza smaakte heerlijk!

Rene
4 april 2022

De pizzas waren erg goed. Helaas ging het plastic om de afstand in de doos te houden door de bodem en de bekleding van de auto heen.

Sjoerd Oegema
4 april 2022

Pizza’s zijn altijd lekker. Planning is echt totaal niks. We zijn al gestopt met bezorging want die is altijd minimaal een half uur te laat. Bij het ophalen (van tevoren wel besteld en tijd afgesproken) zijn ze ook altijd minimaal een 20 minuten te laat. Wij gaan op zoek naar een ander die wel op tijd kan werken.

Stein Jansen
3 april 2022
Krul
3 april 2022

Heb vaker de t-bone besteld. Was altijd prima. Alleen zat er in mijn vlees heel erg veel zenen wat het niet heel mals en smakelijk maakte

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

D
3 april 2022

Pizza was goed en warm. Döner vs Chef was droge kip ipv ander vlees. Geen groente erin. Leek wel gefrituurd, niet bijzonder. Patat was warm en enorm gekruid. Geen aanrader.

Anne-Els Ekker
2 april 2022

Pizza was veel vetter dan we gewend zijn. 3 van de 4 hebben inmiddels last van de maag.

Van Dijk
2 april 2022

De calzone en de pasta’s waren goed. Jammer dat het bestellen niet goed ging. Bij aankomst op de gewenste tijd bleek de bestelling niet klaar te zijn. Een andere klant was ook al een half uur extra aan het wachten en zei dat dit vaker gebeurde. En ook wij moesten een half uur wachten. In de tussentijd maar weer naar huis gegaan en een half uur later teruggegaan. Nu was het wel klaar. De ‘kok’ gaf nog een geïrriteerde opmerking dat het eerder klaar was en we niet weg hadden hoeven te gaan. De pasta’s waren heerlijk warm/heet, maar de calzone hierdoor helaas niet (meer). Kortom, goede warme pasta’s, een wat koudere calzone en een matige afhandeling van de bestelling.

Karin
2 april 2022

De laatste tijd zijn jullie vaak meer dan een half uur later dan de verwachte bezorgtijd. Dat is best jammer.

Tim
29 maart 2022

Lekkere pizza, maar ze vergeten altijd wat. Saus of het is koud. Komt denk ik door de drukte.

Denise de Jong
27 maart 2022

Super lekkere spareribs! En de patat was ook heerlijk, echt een aanrader!

Chris
27 maart 2022

Heerlijke Carbonara, was het (lange)wachten waard!👍🏼

Friemann
26 maart 2022

Pizza’s waren heerlijk. Beetje laat bezorgd (+30min), maar wel warm 😉

M.B.
26 maart 2022

Prima pizza, naar twee uur wachten is toch wel erg lang!

Kruijswijk
26 maart 2022

Lekkere pizza's waar we erg lang op hebben moeten wachten. Verwachte bezorgtijd was 1 uur, maar dit werd uiteindelijk meer dan anderhalf uur.

J.W.H Nieland
26 maart 2022

Kwaliteir zoals altijd.

Ed
25 maart 2022

Toppywoppy!

Bas
24 maart 2022

Spareribs wederom heerlijk! Friet een beetje nat en slof, was niet handig ingepakt. Zonde, anders altijd echt goede friet! Bezorging door erg ongeïnteresseerd meisje met oordopjes in die mij daardoor niet kon verstaan... Maar prima, als het maar bezorgd wordt :-)

Paul
23 maart 2022

Het eten was weer geweldig!

John
23 maart 2022

Heerlijke spareribs!

De Roos
22 maart 2022

Zoals gebruikelijk op tijd klaar en overheerlijke spareribs

Aimée Clement-van Uyten
22 maart 2022

Er is geen betere spareribs dan bij Michael’s. Meer dan genoeg voor 1 persoon, mals en heel erg lekker

de Groot
21 maart 2022

Zo als altijd weer top! 6 verschillende gerechten, allemaal goed van smaak en temperatuur 👌

Van Spijker
20 maart 2022

We hebben heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Visser
20 maart 2022

De pizza's zijn erg lekker, maar de wachttijd is abnormaal lang. Om 5 uur besteld en na half 7 pas bezorgd. Terwijl aan de telefoon 45 min was toegezegd. Dit is niet de eerste keer dat de bezorging vreselijk laat is. Vooral heel erg vervelend als je met kleine kinderen zit te wachten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hetty Bruens
20 maart 2022

De pizza van mijn vriend vond hij heerlijk. De caizone van mij was heerlijk. Verse groenten waren erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Remco
20 maart 2022

Voor het eerst een pizza besteld bij Michael. Maar wat een genot. Geen kleffe bodem , geen kleffe rand , een pizza zoals een pizza moet zijn!

Chris Eilander
19 maart 2022

De sla in de kapsalon was warm. Onze tip is om de er koud op te leggen. De pizza’s waren erg lekker! Goede olijven, knapperige korst en een erg lekkere maffiosi pizza!

Marcel Bennink
19 maart 2022

Heerlijk gegeten

J.G. Vosjan
19 maart 2022

Het is heerlijk eten. Goed gegaard. Prima patat en saus. En een lekkere tiramisu.

Wilfred Lodewijks
18 maart 2022

Vlees, patat is altijd goed. Sla een beetje karig.

Michel
17 maart 2022
WN
14 maart 2022

Heerlijke, goed belegde pizza’s en bezorging exact op de gekozen tijd. (We lazen in veel reviews dat ze vaak veel later zijn, dus hadden ons op een extra wachttijd ingesteld, maar ze stonden exact om 18.00u op de stoep. Top! Wel op maandagavond overigens, misschien speelt dat een beetje mee.) We zullen zeker vaker hier bestellen!

Maître Kor
14 maart 2022

Was lekker maar niet geweldig...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Beumer
13 maart 2022

Het eten is altijd fanatisme.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Niels
13 maart 2022

Bezorging was precies op tijd. Pizza was echter niet meer warm. Dit gebeurt vaker, daarom doen wij de oven vaak alvast aan om nog even bij te warmen. Bij de shoarma ontbrak de salade, geen ramp maar het staat wel op het menu. Ik bel daarover niet, maar tis wel een minpuntje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van Enk
12 maart 2022

Dit is de eerste keer dat we bestelden maar zeker niet de laatste keer! De pizza’s waren erg lekker en de bezorging was zoals de aangegeven tijd.

Maaike
12 maart 2022

H Rijkelijk belegd met een fijne bodem!

H.Schotkamp
11 maart 2022

deze keer was de patat slap of niet knapperig

Hans Huisman
11 maart 2022

Zoals altijd bij Michael: hoge kwaliteit en prima levering. Bovendien is het eten altijd goed heet.

Schuiling
10 maart 2022

Zoals altijd was het eten weer hartstikke goed!

Henk Hartholt
9 maart 2022

Bezorger was snel en eten was super lekker!!!

Margreeth Ton
9 maart 2022

Heerlijke pizza gegeten, wel erg weinig tonijn deze keer...

Wimvdv
9 maart 2022

Omdat het de vorige keer door drukte niet mogelijk was om een bestelling te plaatsen, dit keer op tijd besteld (1,5 uur van te voren) met een bezorgtijd van 18:00. Pizza’s zijn op tijd bezorgt, waren warm en zoals gewoonlijk weer erg lekker.

Baa
8 maart 2022

Altijd heerlijke pizza's, goede spareribs en vanavond zoals verzocht exact een op tijd bezorgd. Top!

Ruud
7 maart 2022

Altijd goed hier

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anna
7 maart 2022

Heerlijke pizza's! Vaste klant hier. Erg jammer dat het tegenwoordig bijna 2 uur duurt!! Voordat de pizza's worden bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul
6 maart 2022

Zoals altijd weer heerlijk gegeten en de bezorging was ook top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R
6 maart 2022

50 minuten te laat. Dat was 100 minuten na het plaatsen van de bestelling. Beetje uitloop is niet erg, maar dit was toch wel wat laat. Zat met hongerige kinderen thuis 😓

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcel Bennink
6 maart 2022

Alles was koud, zelf maar opgewarmt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Afke
6 maart 2022
Joyce
5 maart 2022

Was sneller bezorgt dan gedacht, en zoals altijd weer zalig!

Ed
4 maart 2022

Beste pizza’s van stadshagen

Remco
4 maart 2022

De bezorging was 30 min laat maar verder prima. Bij de vegetariana die zonder pepers was besteld zaten wel pepers. Kwaliteit van eten was verder prima.

Stadshagenaar
4 maart 2022

Altijd lekker!

Niek
3 maart 2022

De bezorging liet met 1,5 uur wachttijd te wensen over.

Marloes Bouwknegt
3 maart 2022

Prima op tijd klaar om op te halen en heerlijke pizza’s!

Fred de Rave
3 maart 2022

De pizza Romantica, nr. 29 is mijn favoriet. Heerlijke bodem, vers spul erop en lekker pittig. Klasse. Snel geleverd ook. Je proeft de liefde van het vak. Dat mis ik bij die standaard bodems van de grote pizzaketens

Van Ruth
2 maart 2022

Eten is heerlijk, maar 5 kwartier wachten op twee simpele pasta's is gewoon te lang.

Cees
1 maart 2022

Gewoon, lekkere pizza's

Omid
28 februari 2022

Pizza was helemaal koud helaas.

Nella
28 februari 2022
Georg Eenkhoorn
27 februari 2022

Goed restaurant qua bezorging en voldoet aan vragen en opmerkingen die je toevoegd. Gewoon een goede tip om te bestellen

Maik
27 februari 2022

Was weer perfect

Hoen
26 februari 2022

Het eten werd 40 minuten later geleverd dan de beloofde tijd. En het was ook nog koud. Zwaar teleurgesteld.

Michel kok
25 februari 2022
De Grooth
25 februari 2022

Namens mijn zoon, heerlijk!!

C. de Boer
25 februari 2022

Heerlijke entrecote met gorgonzola saus!! Echt smikkelen en smullen!

Kenneth V
25 februari 2022

Er is echt niks te verbeteren Jullie staan qua spareribs echt aan de top van Nederland Heb echt door heel Nederland gewoond maar Wauw nergens zo lekker als bij Jullie PS Ik blijf me vingers maar aflikken :D

Marleen Lookamp
25 februari 2022

We kregen een halve bestelling. Ander helft moesten we wel een halfuur op wachten.

Michel
25 februari 2022

Top, zoals normaal!

Marco
25 februari 2022
Jeanette
24 februari 2022

Het was heerlijk zoals altijd😉

Van Ommen
24 februari 2022

Super pizza's en heerlijk gevulde toppers Ga zo door

H
23 februari 2022
Schilders
23 februari 2022

Dit was de derde keer dat we bij jullie besteld hebben, en ook hier werd de bestelling ruim 1 uur later bezorgd dan eerder was aangegeven en nadat we 20 x gebeld hadden ,werd de telefoon de 21e x zeer onvriendelijk beantwoord dat het erg druk was. Kon nog net zeggen dat we om 16.00 uur de bestelling geplaatst hadden zodat ie om 19.00 uur bezorgd zou worden. Dat moet een goed restaurant toch kunnen plannen. We hadden de 74. Mista di carne stadshagen 2 personen met 4 soorten vlees: kipfilet, shoarma, varkenshaas en spareribs besteld. We konden alleen de kipfilet, shoarma en spareribs herkennen. En voor twee personen een klef zakje patat en een klein bakje sla, is volgens ons erg onder de maat voor het bedrag van 38 euro. Het eten was niet warm maar lauw.De presentatie ver beneden de maat. Toch 2 sterren omdat er toch enige moeite is gedaan in de drukte bij jullie. De vorige keer dat we bij jullie besteld hadden was het ook al misgegaan met de bezorging van twee pizza. Twee uur

Alice
22 februari 2022

Eten is prima, de bezorgtijd die wijkt behoorlijk af van de verwachte bezorgtijd.....

Jonatan
22 februari 2022

Bestellen en eten al jaren bij Michael pizzeria. Altijd weer heerlijke pizza’s of spareribs. Als je serieus geld wilt uitgeven aan pizza’s, ga dan niet voor de grote ketens want voor hetzelfde geld (of zelfs minder) heb je 100% betere pizza’s bij Michaels

Bas
22 februari 2022

Ondanks een technische storing in het bestel systeem hadden we wederom weer super lekkere pizza sparribs. Complimenten mannen en vrouwen

Marco van de Rozenberg
22 februari 2022

Na anderhalf uur (!!!) twee koude taaie plakken deeg bezorgd. Erg jammer aangezien ik pizza’s had verwacht. Geen aanrader!!!!!

Badreddine
21 februari 2022
Dorien Bakker
21 februari 2022

Verbrande pizza :-(

Wil
21 februari 2022

Voor 1700 uur besteld. Levering 1830 uur. Stroomschade door storm kan gebeuren. Zelf gebeld wat status was van vertraging, ze hadden ook iedereen kunnen bellen. Geen kaas op schoarma wel bestaald. Friet was te doorbakken, helemaal bruin. Broodje koud en niet voorgesneden

Paul
21 februari 2022

Geweldig!!

Nanda den Boef
21 februari 2022

Perfect eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Garbrand
21 februari 2022

Tsja, het was wel lekker, maar een uur te laat. Ik snap goed dat dingen soms uitlopen, maar een uur is toch wel heel lang.

Marvo
21 februari 2022
Meijer
21 februari 2022
Wimvdv
20 februari 2022

Er wordt een beetje eentonig. De kwaliteit van de kapsalon was perfect, al had het iets warmer gekund. Bezorging duurde weer 1 uur en 45 minuten

Willem
20 februari 2022

Zoals altijd, waren de pizza's heerlijk en het personeel erg aardig, maar vind ik ruim 10 min aan bali wachten voordat iemand naar mijn toe kwam erg ruim. Pizza zou ik om 18.30 kunnen ophalen. Dit werd 18.55. Alle begrip voor drukte en personele uitdagingen, maar kan dit dan niet vooraf een bij online bestellen worden aangegeven.?

Maik
19 februari 2022

Was weer lekker

Bas
19 februari 2022

Lekker wederom Iets te laat maar zo lang het dan maar goed warm is. Well done

Gijsbertsen
19 februari 2022

Pizza ‘s kwamen 3 kwartier later dan de afspraak en waren helaas lauw /koud. Na opwarmen in de oven wel lekker gegeten.

Raymond
19 februari 2022

Wederom meer dan bijna 2 uur moeten wachten op 1 pizza en dan ook nog lauw geleverd. Eten laten bezorgen is echt waardeloos!!! bij hun.

Ano
19 februari 2022
Hoekstra
18 februari 2022

Het was super lekker eten! De bezorging was top en het was heerlijk warm.

Marcel Vlaardingerbroek
18 februari 2022

Helaas was beetje aan koude kant en had mijn vriendin deel van rand was was zwart. Verder was pizza heerlijk.

Hetty Bruens
17 februari 2022

Ik vond de pizza erg lekker, verse groente en heerlijk van smaak. Al met al prima voor herhaling

Anja
15 februari 2022

I.v.m. pizza dag 1.15 uur moeten wachten. Maar pizza s waren heerlijk 👍

De klein
15 februari 2022

Pizza was meer dan 60 min te laat. En niet meer warm

Martijn Koopman
15 februari 2022

De pizza's zouden om 18:00 bezorgd worden maar ze waren er al een kwartier eerder. Vers en heerlijk.

Esther
15 februari 2022

Zoals altijd weer een lekkere pizza, en stipt op tijd en lekker warm bezorgd! Top!

Eva
14 februari 2022

Bezorging was alweer te laat. Verder maakt het eten het wel goed want dat blijft heerlijk. Zoveel, dat ik er vanavond nog een keer van kan smullen ;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Walda Schotkamp
12 februari 2022

Wij zijn zeer tevreden met de bezorging was goed op tijd. Het heeft ons uitstekend gesmaakt.

Leroy
12 februari 2022

2 uur wachten is echt te veel

Huis5494
12 februari 2022

Pizza en lasagne waren helaas niet meer zo warm bij bezorging.

Yvon
12 februari 2022
Nanda den Boef
12 februari 2022

Geweldige spareribs en kipfilet met champignons, paprika en ui. Groeten aan de baas. Bezorging was snel, warm en liefdevol.

Mieke Zweep
12 februari 2022

Lekkere pizza’s Alleen kwamen ze met dubbele bestelling Dus zonde van de pizza’s die nu weer terug gingen met de bezorger Dus volgende keer misschien even checken als computer precies dezelfde bestelling op zelfde tijdstip dubbel plaatst

Jan
12 februari 2022
Antonie
11 februari 2022

Lekkere ribs, op verzoek extra kruiden op de patat. Dit keer wel vlotte bezorging.

Karl
11 februari 2022
Chris Eilander
11 februari 2022

Goede pizza’s met verse toppings en goddelijke korst!

Alexander Setoebun
11 februari 2022

Was weer top !!!

Roos
10 februari 2022

Altijd heerlijk eten zowel de kapsalon, pizza’s als spareribs!

Pietie Meindertsma
9 februari 2022

2 pizza's besteld met bezorgtijd 18.30. Komen niet. 19.00 maar eens gebeld. "Sorry voor het wachten, ze komen er aan" 19.06 worden 2 koude pizza's bezorgd. Wij bestellen hier nooit meer.

Sharda
9 februari 2022

Waren goed gevulde pizza's en goed op temperatuur door bezorging met auto.

Paul
9 februari 2022

Zoals gewoonlijk weer geweldig en lekker snel bezorgd 👍🏼

B
8 februari 2022

2uur gewacht op onze kleine bestelling. Echt waardeloos, en het eten was erg slecht in tegenstelling tot voorgaande keren.

annemarie
7 februari 2022

Hallo, De pizza's waren lekker/in orde. De bezorging liet alleen te wensen over. We plaatsten de bestelling om 17.30 uur (eerst mogelijke keuzetijd was 18.15 uur). De bestelling kwam pas om 19 uur. Dit is verre van wenselijk en lijkt mij niet de bedoeling.... Graag horen wij van u. Groeten, Annemarie

W.H. Smit
6 februari 2022
M
6 februari 2022

Bezorger had maar een bakje saus, iets dat ik gelijk opmerkte. Er kwam een semi vaag verhaal maar ze beloofde gelijk (binnen 10 min) een bakje te komen na brengen. Nooit meer gezien, en onze pizza werd ondertussen koud dus we zijn uiteindelijk maar gaan eten. Zonder saus en dus inmiddels koud… had dan gezegd, joh sorry van je saus maar ik kom er niet voor terug. Dan was tenminste de pizza niet koud geworden.

Nummer 15
6 februari 2022

Één woord: Heerlijk!

Rianne
5 februari 2022

De bestelling werd 30 minuten later bezorgd en de pizza was koud toen hij bezorgd werd. Dit hebben wij nog niet eerder gehad bij Michael.

Landman
5 februari 2022

Was weer heerlijk.en meer dan voldoende

Paul
4 februari 2022

Het eten was weer geweldig 👍🏼👍🏼

Keishantely
4 februari 2022

Patat was lekker maar pizza was ijskoud

E
4 februari 2022

De pizza's zijn heerlijk maar bezorging komt half uur later dan afgesproken.

Klant
3 februari 2022

Zoals het hoort, op tijd en zeer smakelijk.

Diana
3 februari 2022

Heerlijk eten! Goed warm bij aankomst bezorging. Prijs kwaliteit een dikke 10

Marja Folmer
3 februari 2022

De bijbestelde topping ontbrak. De bezorging was 20 minuten na de afgesproken tijd.

R. Schoneveld
3 februari 2022

Was weer top

Pizza
2 februari 2022

Lekkere pizza's, belachelijke lange bezorgtijd. Wederom ook bijna drie kwartier later dan de aangegeven tijd. (Communiceer dan dat het twee uur gaat duren!)

Yvon
1 februari 2022
Sindi
1 februari 2022

Super lekker pizza dank je wel

Wimvdv
1 februari 2022

Over de kwaliteit van de pizza’s kan ik kort zijn, die zijn zoals gewoonlijk voortreffelijk. De bezorging daarin tegen is een ander verhaal. 1 uur en 50 min. is gewoon te lang

M.pot
31 januari 2022

Bestellen erg vaak. Bijna altijd goed maar dit duurde wel erg lang.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maik
31 januari 2022

Was weer super lekker alleen bezorging duurde Lang :( 1:40 min

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ellen
30 januari 2022

Pizza's waren koud toen ze aankwamen. Even 5 Min in de oven gedaan. Nog nooit eerder gehad...dit is in al die jaren voor het eerst dus ik denk dat er wat fout is gegaan?

Beumer
30 januari 2022

Zoals altijd, heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

B
30 januari 2022

Lasagne was verbrand en te zout. Toen ik de verpakking open maakte, rook ik al dat het verbrand was. Niet gebeld om te melden, want het eten werd al heel laat bezorgd. Vorige ervaring met een pizza extra kaas, was ook slecht. 3/4 van de pizza zat geen kaas op. Alleen in het midden zat een klein beetje kaas en alle groente was rauw. Is niet meer de kwaliteit, die ik van Michael gewend ben. Prijs kwaliteit is niet meer in verhouding.

Bos
29 januari 2022

De spareribs waren heeerlijk. Echt goed mals. Maar de bezorging is echt belabberd. Voor de zoveelste keer minimaal 30 minuten te laat.

Ray
29 januari 2022

Spare ribs waren lekker. Goede portie

Meijer
29 januari 2022

De verwachtte bezorgingstijd werd ruim 45 min later... bovendien kregen we niet wat we besteld hadden. De zeevruchten pizza was vervangen door salami...

Jan de Roos
29 januari 2022

Goede bezorging keurig op tijd en spareribs zoals altijd heerlijk en super mals.

Harry Hermse
28 januari 2022

Heerlijke pizza's goed belegd en goede prijs

Marco
28 januari 2022

Helaas n mispeer 1e klasse. Half uur te laat zonder melding en toen de pizza’s +spareribs bezorgd waren, bleek alleen de spareribs warm. We hebben de 3 koude pizza’s maar gegeten, omdat we honger hadden. Als we deze aan tafel in een restaurant geserveerd hadden gekregen, hadden we deze terug laten sturen naar de keuken.

Clemens
28 januari 2022

Pizza's waren lauw en er zat een haar in de pasta. Bezorging was een kwartier te laat. Smiddags alvast besteld met bezorgtijd 18.00 uur en kwart over zes was de bezorger er.

Dun
27 januari 2022
Margreeth Ton
26 januari 2022

Weer genoten van jullie heerlijke pizza's. Top!

Stefan
25 januari 2022

Heerlijk gegeten. Super warm ondanks dat men 15 mim te laat was. Maar dat maakt niks uit vandaag de dag. Top dus

Visser
25 januari 2022

De pizza's zijn erg lekker, maar het is jammer dat "zo snel mogelijk" bezorgen langer duurt dan de eerst te kiezen tijd...

De Groot
24 januari 2022

Super lekker! Op de afgesproken tijd bezorgd 👌

Maik
24 januari 2022

Super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lesley
23 januari 2022

Super lekkere Spareribs! Echt een aanrader!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erwin Spaaij
23 januari 2022

Smaak was in orde. Maar omdat beide pizza’s te koud waren een matige score.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Timo Rietveld
23 januari 2022

Hij was weer lekker, toppers! Ik bestel altijd dezelfde pizza romantica en de ene keer is die pittiger dan de andere keer. Ik heb hem wel eens gehad dat ik in vuur en vlam stond en vanavond was ie een beetje tam. Maar het stoort me niet, ik ben elke keer weer benieuwd hoe vurig hij zal zijn, haha!

Klaasjan
23 januari 2022

Ruim voldoende, smaakte goed. Werd op tijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

anita klaassen
23 januari 2022

Eigenlijk altijd te laat, ik gaf aan in de app om 19.30 bezorgen, om 20.15 werd het bezorgd, kwaliteit is echt altijd dik in orde, daarom blijf ik klant

Helena Bergsma
23 januari 2022

Duurde bijna 2 uur voordat de pizza's er waren. Na een uur hadden we gebeld en het zou nog een half uur duren dus we hadden 1 pizza geannuleerd want dat zou te laat worden voor de kids dus die hebben wat anders gegeten. We zouden daar het geld van terug krijgen maar de bezorger had het niet mee en zou het later door de brievenbus doen maar hij is nooit meer geweest. De pizza's waren ook erg flauw van smaak en de bodem was nog maar net gaar. Met een hele brede dikke harde korst. Ga hier nooit meer bestellen.

Erik
23 januari 2022

Pasta met zalm en penne met pollo besteld. Snel geleverd en heerlijk gegeten.

Egbert Potgieter
23 januari 2022

Pizza was niet knapperig, slappe bodem en weinig kaas

Stadshagen
23 januari 2022

Lekkere pizza's!

Nella
22 januari 2022

Mooie optijd en eten was super lekker.

N.van den Bos
21 januari 2022

De pizza’s en spareribs waren lekker, maar als je er meer dan anderhalf uur op moet wachten voor het bezorgd wordt, is de lol er wel een beetje af. Heel jammer!

Mekes
21 januari 2022

Het eten was dit keer lauw, jammer want de smaak was top

Hartje
19 januari 2022

Geweldig super Goed Heerlijk eten Cijfer 10

Gk
19 januari 2022

Pizza's waren een kwartier later dan gepland Maar ze waren heerlijk! Jullie pizza's zijn top En jullie bezorgservice was ook top

EmKa
18 januari 2022

Eten was okay, maar de bezorging kwam ruim 30minuten te laat. Dat is wel echt veel te laat..

Rick Nijhuis
18 januari 2022

Dit was dus de laatste keer dat we iets laten bezorgen door Michael! We hadden 2x spareribs en 1 pizza, de pizza was koud de spareribs waren prima op temperatuur en van smaak. Het was een eenvoudig pizzaatje, maar deze waarschijnlijk heeft te lang op de spareribs moeten wachten.

Christal van de Steeg
17 januari 2022

Heerlijke pizza’s. Wel half uur later dan gepland.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van Boxtel
16 januari 2022

Op tijd en warm

Reuvekamp
16 januari 2022

Keurig op tijd

Patrick
16 januari 2022
Karlijn
16 januari 2022

Het eten was erg lekker en mooi op tijd!

Herman
16 januari 2022
Fam. Bonestroo
16 januari 2022

heerlijke spareribs met lekkere dikke (gekruide) frieten heerlijk gegeten !!

Ellen Bossink
15 januari 2022

Het was echt heerlijk!!

Margreet
15 januari 2022

Pizza was lekker! Niet meer echt warm, maar even hier thuis in de hete oven en daarna smalelijk gegeten. Tiramisu viel me erg tegen helaas, erg droog?

Olga
14 januari 2022

Pizza was precies op tijd klaar (afhalen) en smaakte echt heel erg lekker!

Pizza’s warm en goed belegd
14 januari 2022

Prima op tijd

Post
13 januari 2022

Eten is vaak wel lekker maar vaak is de bezorging standaard te laat. Nu een half uur

Ruiter
12 januari 2022

We kwamen er thuis achter dat we de verkeerde bestelling hadden meegekregen, na een belletje werd de juiste bestelling bij ons afgeleverd ondanks dat we buiten de bezorglijn wonen. KEURIG OPGELOST!

JP
11 januari 2022
Rietman
10 januari 2022

Snel, en goed! Komen er speciaal voor in stadshagen. Wonen zelf heel ergens anders.

Irma Koper-Koerhuis
9 januari 2022

Wederom heerlijk gegeten en op de afgesproken tijd bezorgd, top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

B de Groot
9 januari 2022

Ondanks dat het maar 1,5 km is naar ons huis was de pizza koud dus de oven maar weer aangezet na 15 min. Daarna wel een lekkere pizza.

Langkamp
9 januari 2022

Pizza super lekker. Komt nooit op de tijd die je afspreekt

Wouter
8 januari 2022

Pizza was weer top! Helaas half uur te laat bezorgd

Paul
8 januari 2022

Helaas niet volgens de verwachte tijd bezorgd maar na zo lang wachten een koude pizza te krijgen is een domper maar normaal altijd heerlijke pizza's

Ria
8 januari 2022

Eten was lekker..wij hadden de ribbetjes en spaghetti. Met name de spaghetti was heel veel.. het eten was goed heet, half uurtje te laat. Al met al zeer tevreden.

Anoniem
8 januari 2022

Eten was heerlijk, vond wel heel weinig appelmoes half bakje gevult. Terwijl je grote pakjes verpakt hebt. De bezorging vond ik wel slecht meer om het feit dat ik niet ben opgebeld en aangeven het kan iets langer duren dan aangegeven word ivm drukte. Daar heeft een klant veel meer begrip voor. En vooral Corona tijden is het begrijpelijk dat er meer bezorgd word. Maar als ik om 18.15 bestel en ik krijg een bericht dat het eten rond 19.20 aankomt denk ik ok prima. Vervolgens 20.15 wil ik naar jullie bellen omdat ik mij afvraag word mijn eten überhaupt wel voorbereid ? En op dat moment zie ik een brommer voor de deur met mijn bestelling wat nogmaals super eten was !

Jerry
7 januari 2022

Snel bezorgd en heerlijk gegeten!

Y
6 januari 2022

Bij jullie besteld ivm de altijd zo lekkere gekruide patat. Helaas zaten er maar erg weinig kruiden op vandaag. Pizza was al flink afgekoeld, terwijl we erg dichtbij wonen. Helaas een mindere ervaring dus. Normaal gesproken altijd wel erg tevreden!

Cat
6 januari 2022

Heerlijke spare-ribs gegeten

Marieke van Luijk
6 januari 2022

Prima bezorging en heerlijk gegeten!!

Julia
5 januari 2022

Alweer HEERLIJK gegeten! Netjes op tijd en ook goed warm! Mijn complimenten.

Landman
5 januari 2022

Lekker eten voldoende patat nu herhaling vatbaar

R
5 januari 2022

Verwachte bezorgtijd komt niet overeen , uur later dan gepland, 2 pizza's niet goed warm helaas

R. Schoneveld
5 januari 2022

Onze bestelling was vergeten en kwam een uur later maar met oprechte excuses en topservice. Het zijn keiharde werkers, dat merk je terug in de superkwaliteit van de lekkerste pizza van Zwolle en de passie waarmee ze werken. Echt toppers!

Ano
4 januari 2022

Het was heerlijk! echt een aanrader. Bezorgers mogen wel wat sneller zijn

Janssen
4 januari 2022

Het was druk maar toch baal ik van het feit dat de bestelling pas na twee uur bezorgd werd en ook nog eens bijna koud. Ik ben beter van jullie gewend.

Iris
4 januari 2022

Het eten was heerlijk, maar we kregen eerst de verkeerde bestelling binnen.

Loonstra
4 januari 2022

Opnieuw genoten van een heerlijke pizza, bezorgd op de aangegeven tijd. Mijn complimenten!

Ineke en Jos
3 januari 2022

Erg lekker en veel

Maik
3 januari 2022

Was lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fokkens
2 januari 2021

Wat er aan de hand was vandaag begrijp ik niet. Meestal zijn de pizza's van top kwaliteit van deze pizzeria. Vandaag was de bestelling een half uur te laat, pizza was nagenoeg koud en heb hem zelf opgewarmd in de magnetron. De verdeling van de ingrediënten was heel slecht verdeelt. Jammer..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M
1 januari 2021

Snelle bezorging, lekker eten!

W. Lodewijks
31 december 2021

Erg lekker en zelfs op oudejaarsavond nog voor 20 uur bezorgd. Klasse.

Maik
31 december 2021

Perfect

M ruiter
29 december 2021

Zoals altijd was het weer fantastisch!

Herma
29 december 2021

Tijdstip van bezorging klopt vaak niet met het tijdstip van de mail , erg jammer

Van der Woude
29 december 2021
Andy
28 december 2021

Gewoon weer super!

Anke
28 december 2021

De pizza's zijn echt heerlijk, maar helaas heel lang (bijna 2 uur!) moeten wachten op bezorging (bij aanvinken van "z.s.m."). Na een telefoontje, weinig klantgerichte reactie "sorry, we hebben het heel druk". Zeer teleurstellend weer....helaas was dit niet de eerste keer.

Wim
28 december 2021

Pizza was weer erg lekker en ook warm. Bezorging tijd wel 2 uur, maar dat heb ik ervoor over

Bert Slagter
28 december 2021

In de basis zijn de pizza's geweldig van smaak. maar ze waren behoorlijk koud geworden en dan is zelfs deze lekkere pizza geen traktatie meer. daarnaast hebben we ook erg lang moeten wachten, maar dat hadden we wel ok gevonden als de pizza top was geweest

L. de Boer
27 december 2021

Top! Zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Koornberg
27 december 2021

Fijn dat we ook met Kerst eten konden bestellen. Via de mail werd de verwachte bezorgtijd doorgegeven, heel handig!

Maik
26 december 2021

Was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Souisa
26 december 2021
Nanda
26 december 2021

Heerlijk eten!