Bewertungen von Pizzeria Michael Zwolle

Neue Beurteilungen

4.0
Marcel Beumer
Gestern

Het eten is fantastisch.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ronny
Gestern

Het meegeleverde salade bakje was niet eens tot de helft gevuld.

Betty Mulder
Gestern

De bestelling is ruim 1,5 uur te laat bezorgd. We hebben gebeld en toen duurde het nog zeker 30 minuten en ik woon op Max 5 minuten rijden.

Marco
Gestern

Pizza’s om 20:30 geleverd ipv 20:00. Ze waren goed van smaak, maar helaas wel lauw.

Cor Bonke
30 September 2023

Was wel een hele magere kapsalon met echt weinig vlees.

Ernesto Raharing
29 September 2023

Spare Rib besteld, lekkerste van zwolle 👌

WimvdV
27 September 2023

2x romantica en 1x calzone Rosalie besteld. Netjes op tijd bezorgd en lekker van smaak. Helaas wel uitgeschoten met de Spaanse pepers op de pizza’s Romantica. Hierdoor waren sommige stukken veelste heet

vd Berg
26 September 2023

Erg lekker .

Marissa Le Grand
26 September 2023

Heerlijke sparips, patat super de lekkerste die ik ooit gegeten hebt. Pasta's en pizza's ook helemaal top. Goed restaurant! đŸ‘ŒđŸŒ

Jorn Jansen
26 September 2023

Lekker snel en super pizza!!!

Ellen
26 September 2023

De pizza was qua smaak overheerlijk. Echter de bodem was zo dun dat ik de pizza met mes en vork moest eten, absoluut niet in de hand kon nemen. Alles viel er af. De tiramisu was een grote teleurstelling. Ik ben er nogal fan van dus vergelijk. De versie in de supermarkt is beter. De cake was erg droog en in verhouding veel. Het heeft ook niet geholpen dat de tiramisu op de warme pizza doos stond. Het was mijn eerste bestelling bij jullie. Nogmaals qua smaak de pizza echt meer dan prima maar het totaal dus teleurstellend.

te Riele
24 September 2023
Jordy
23 September 2023

Het eten was er precies op de afgesproken tijd en was nog heerlijk heet echt genoten voor herhaling vatbaar

Michel
22 September 2023

Top! Goed van smaak en heel warm, zoals avondeten hoort te zijn.

Schutte
20 September 2023

Pizza was niet warm. De peperone zat geen peper op en was flauw. De cappricciosa was pittig. Beide niet lekker gegeten

Linda De Rave
19 September 2023
K
19 September 2023

Weer heerlijk en zeker genoeg!

Wilfred
17 September 2023
Anne
17 September 2023

Was weer heerlijk! Friet en Ribs waren nog heel erg vers. Pizza was ook lekker, maar wel minder vers/warm. Al met al dik tevreden, lekker gegeten!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Remco
17 September 2023

Vanavond waren ze snel (binnen half uur). Pizza zoals gewoonlijk heerlijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

WimvdV
17 September 2023

De kapsalons waren weer heerlijk, warm en op tijd bezorgd

D Groot
16 September 2023

Top eten

Klaasjan
16 September 2023

Snel besteld, snel geleverd en smaakte weer super

Soraya
16 September 2023

Prima zaak. Alleen al een aantal keer gehad dat mijn spaghetti aangekoekt was, dat is wel echt een minpunt van een italiaan. Gisteren was bij de bezorging een saus verkeerd gegeven, maar we heb en het zo gelaten omdat het niet een groot punt is. Snelle bezorging.

Omid
16 September 2023
Gök
14 September 2023

Hij was erg snel bezorgd vandaag! M’n complimenten. Pizza weer heerlijk zoals altijd, wel een beetje te vet maar verder niks mis mee.

A Dam
13 September 2023

Snelle bezorging, zelfs een half uur sneller dan voorspeld. Eten was nog heerlijk warm nadat het bezorgd was. Hartelijk dank!

P. Schunselaar
12 September 2023

Pizza online besteld met de opmerking om deze in parten te snijden. Helaas hebben ze daar geen gehoor aan gegeven en kon ik alsnog zelf de pizza in parten snijden. Ook was de pizza lauw terwijl ik binnen 5 minuten afstand van Michael woon. Volgende keer beter opletten.

Chris
11 September 2023

Zeer goede pizza en op tijd bezorgd.

Simon Raaspit
11 September 2023

Alleen maar complimenten. Ga zo door!

Schrage
10 September 2023

De pizza was weer als vanouds, super lekker. Had al een tijdje niet meer bij jullie besteld omdat de laatste paar keer de pizza niet lekker was en er iedere keer te laat bezorgd werd. Complimenten voor deze pizza, hij was weer erg lekker en bezorging zelfs eerder dan verwacht.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Albert
10 September 2023

De pizza's smaakten goed en waren nog goed op temperatuur. De pizza's zouden bezorgd worden om 18:15 uur, dat werd 18:40. Wel een vriendelijke bezorger.

Antonella
10 September 2023

Hele aardige jongen/bezorger! Netjes. Het eten was ook erg lekker. Lekkere frieten bij de kipschotel en pizza met vis was ook lekker.

Petra Helmich
9 September 2023

Heerlijke spare ribs en friet!

MS
9 September 2023
René
8 September 2023

Het was een heerlijke pizza met Gorgonzola, maar mag wel iets meer. Maar echt wel lekker, we bestellen of eten in de zaak omdat het goed is.

Ellen
7 September 2023

Pizza’s waren heerlijk en goed warm!

Femmeke Weijenberg
5 September 2023

De bezorging was perfect op tijd. De pizza was heerlijk. De salade was ook goed maar veel te zout!! Deed afbreuk aan het gerecht. Jammer!

Rob Haveman
5 September 2023

Had wat warmer mogen zijn Bezorger gehaast

Michel
4 September 2023

De vega pizza was lekker, maar te scherp! Wij houden van thais dus pittig eten, maar dit was bijna niet meer te eten. Uitgeschoten met chillie of peper? Dit was voor beide pizza's het geval.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Thomas
1 September 2023

Heerlijke pizza’s, keurig op tijd! Absoluut voor herhaling vatbaar.

Landman
31 August 2023

Altijd heerlijk eten en flinke porties Waar voor je geld De bezorging was super

Bastiaan
30 August 2023
Feenstra
30 August 2023

Pizza's waren heerlijk. Levering verschrikkelijk. Pizza's zouden om 19.00 uur klaar staan, maar daar hebben we alsnog wel 25 minuten op moeten wachten.

Ali Riza Yildirim
28 August 2023

Wij bestellen hier al jaren, echt een top service en heerlijk eten! Handelen altijd alles netjes af. đŸ‘ŒđŸŒ

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Michel
27 August 2023

De spare ribs was anders te stevig aan het bot of andere vlees of andere kok

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Stefan
27 August 2023

goede belegde pizza, keurig op tijd bezorgd... Wij wonen buiten de stad en Michael bezorgt toch bij ons, wij waarderen dat!

Feline
26 August 2023

Ik had zonder ui besteld maar zat alsnog ui ophalen

Radjesh Tikai
25 August 2023
Pdr
24 August 2023
De vries
23 August 2023

Misschien kan de bezorger de volgende keer de helm af doen zou prettig zijn schrok er een beetje van Mvg

Nell
23 August 2023

Op aanraden van een vriendin de spareribs hier besteld. We hebben genoten, ze waren goddelijk!! We bestellen snel weer bij jullie!

Edward
22 August 2023

De beste pizza’s 🍕 van Stadshagen :-)

Marc
22 August 2023

DE lekkerste spareribs van Zwolle en wijde omtrek. Snel bezorgd.

Joseph
21 August 2023

Waren snel, eten was warm en heel lekker. Gek genoeg was zelfs de bezorgde patat nog vers. Ga hier zeker vaker bestellen!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Robert
21 August 2023

Heerlijke pizza's! Ruim voor de afgesproken tijd bezorgd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

René Kremer
20 August 2023

Fijne en snelle service aan huis

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rita Schoemaker
16 August 2023

Altijd goed eten en nette bezorging

Johann van der Woude
16 August 2023

Weer heerlijke pizza’s en keurig op tijd bezorgd. Heel erg bedankt!

M
15 August 2023

Supersnelle levering, en lekkere pizza's!

Mariska
12 August 2023
Noah
11 August 2023

De pizza's waren erg lekker en de bezorging was exact optijd.

Maurice
11 August 2023

Het was heerlijk!

Esther
9 August 2023

De pizza was heerlijk, maar wel een erg lange bezorgtijd ( 1uur en 45 minuten)

Albertje Schipper
9 August 2023

We hadden 1 pizza Mista besteld met aantekening geen champignons, deze zaten er tot onze spijt wel op. Ook uistukjes, terwijl dat niet zou moeten

Manuela Eikelboom
9 August 2023

Heel slecht helaas. Er zijn veel dingen vergeten. Pizza’s waren helaas koud. NOOIT MEER!!!!

Pim
7 August 2023

Normaal gesproken heb ik niks te klagen. Alleen vond dit keer de smaak en kwaliteit van het shoarma minder

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Irene
7 August 2023

Heerlijke pizza's. Bezorging was rond de tijd dat aangegeven was in de mail.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jan
6 August 2023

Weer als vanouds... HEERLIJK

Jo
4 August 2023

Lekker, warm en snel bezorgd.

Chris en Wil
3 August 2023

t Was weer heerlijk!

Kelvin
2 August 2023

Keurig op tijd bezorgd en goede porties! Smaakte goed.

A Stenekes
1 August 2023

De pasta was heerlijk. Ruime porties. En op de afgesproken tijd bezorgd.

Jacco
29 Juli 2023

Romig

Karen
29 Juli 2023

Heerlijke pizza's. Precies op tijd bezorgd

Jolanda slaats
28 Juli 2023

Het was super goed en exact op tijd

Liane
26 Juli 2023

Heerlijk gegeten. Het eten was ook goed warm. Alleen miste ik weer een sausje. Elke bestelling gaat dit weer mis.

Ilona Olde
25 Juli 2023

De pizza was vreselijk lekker en mooi op tijd geleverd door een vriendelijke jongedame. Helemaal top

G. Schutte
25 Juli 2023

Ontevreden over bezorgtijden. Er wordt aangegeven 18.25 uur en dan is het er om 19.00 uur. Dit is zeker niet de eerste keer

WimvdV
24 Juli 2023

De pizza romantica was weer overheerlijk en maar een klein beetje dan eerst aangegeven bezorgd

j. de Weijer
24 Juli 2023

Goede kwaliteit. Super snel bezorgd.

Ankone
24 Juli 2023

half uur later dan bevestigt wat kan gebeuren, maar de maaltijd was lauw. Dus slappe patat en moet je de maaltijd dus opwarmen. Echt zonde

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Henriet
23 Juli 2023

iets te laat, maar de pizza's waren weer heeriljk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Deniel Van pagee
22 Juli 2023

Eten was heerlijk Beetje koud bij aankomst Maar heerlijk

Erika
22 Juli 2023

Pizza was lauwwarm, mag echt warmer

Walda Schotkamp
20 Juli 2023

goede portie, goed warm heerlijk gegeten

Petra Buts
20 Juli 2023
Henri
19 Juli 2023

Ik had per ongeluk contact betalen gekozen met de gedachte dat je ter plekke dan kan pinnen maar dat was dus niet zo en aangezien ik geen betaalpas bij mij had en de geldautomaten niet met een telefoon werken kon ik bij Primera €20,- pinnen om zo contact geld te krijgen
.. zeer omslachtig en zeeeer klant onvriendelijk bij thuiskomst bleek mijn pizza ook nog overladen te zijn met ananas wat niet vermeld stond bij de pizza en zeer weinig gorgonzola wat wel je zou denken als dit onderdeel is van de pizza naam Al met al een slechte ervaring, na jaren zonder problemen en lekkere pizza’s

18 Juli 2023

De pizza's waren heerlijk, de bestelling klopte maar kwam wel een half uur te laat zonder bericht.

Adrie Rahanra
18 Juli 2023

Spare ribs (pittig en zoet) besteld, deze waren super lekker. Ook de bezorging hiervan was snel en top.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Afke
18 Juli 2023

Pizza was heerlijk en een buitengewoon vriendelijke bezorgster, petje af!!

Jacqueline
15 Juli 2023

Lekkerste pizza van Zwolle, super snel bezorgd!

Wouter
15 Juli 2023

Altijd smullen

Diana
14 Juli 2023

Netjes op tijd

Az
12 Juli 2023

Hele leuke en vriendelijke bezorster

van Dijk
11 Juli 2023

Heerlijke, malse spareribs. Vallen zo van het bot! Ook de patat is lekker gekruid.

Arjan
10 Juli 2023

Eten was weer super goed bezorger zij helemaal niks

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ankone
10 Juli 2023

Kwaliteit en hoeveelheid vlees is echt minder geworden. Bestel al jaren, maar helaas is de prijs-kwaliteit verhouding niet meer goed.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

reinier
9 Juli 2023
De Jager
8 Juli 2023

Snelle bezorging en de pizza waren echt lekker

Gerrit
8 Juli 2023

De beste pizzeria van Zwolle en omgeving!

Bas
7 Juli 2023

Spareribs hier zijn geweldig. Goede marinade, lekker mals en vallen zo van het bot. Heerlijk! Patat doorgaans ook goed, krokant en heel lekker gekruid. Dat viel deze keer wat tegen, daarom 4 sterren. Volgende keer vast weer beter. Ook noemenswaardig: perfect op tijd bezorgd!

Wilma
7 Juli 2023
Marlon D
6 Juli 2023
Hans
5 Juli 2023

Super lekker en bezorgtijd ging sneller dan aangegeven. Top!

Diana van der Stouw
4 Juli 2023

2,5 half uur op onze bestelling moeten wachten. Dat het druk is kan maar bel dan even dat het veel later wordt. Nu moesten we er zelf achteraan. Jammer!

A Stenekes
4 Juli 2023

Zoals altijd weer heerlijk.

Beumer
2 Juli 2023

Eten is altijd fantastisch

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

J
2 Juli 2023

Altijd goed!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

A
2 Juli 2023
Louis C
1 Juli 2023

Echt veel te laat !

Gert
1 Juli 2023

Om 18.00uur besteld. Mail ontvangen om 19.00ur, zou om 19.00ur worden geleverd. 19.40 gebeld. Afgescheept met, het is erg druk. Pizza's ontvangen om 19.50uur. EĂ©n pizza geen gare bodem. Is geen aanbeveling waardig bij deze feiten.

Schutte R
1 Juli 2023

Half 5 besteld kreeg door dat ie om half 7 bezorgd zou worden. Werd uiteindelijk half 8 3 uur wachten op een pizza. Doen we dus niet weer

Tessa
1 Juli 2023

Eten was prima! Helaas wel 45 minuten later dan gepland.

Ed
1 Juli 2023

Altijd superlekker!

Cindy
30 Juni 2023

Het was weer heerlijk en keurig optijd bezorgd.

Ronald
30 Juni 2023
Jansen
30 Juni 2023

Heerlijke spare ribs. Vlees valt zo van het bot en heerlijk goed gemarineerd

Hans
30 Juni 2023

Prima en lekker snel bezorgd.

Bertha
27 Juni 2023

Helaas was dit onze laatste bestelling. We waren een vaste klant en bestelden regelmatig eten bij jullie en we kwamen ook regelmatig eten bij jullie. Maar vanavond hebben wij pizza’s bij jullie besteld waarvan Ă©Ă©n met Doner maar deze pizza was heel slecht. De Doner was heel vet en niet de kwaliteit die we van jullie gewend zijn. Ik heb meteen telefonisch contact met jullie opgenomen en volgens jullie medewerkster die mij te woord stond, was dit de Doner zoals jullie hem altijd serveerden. We hebben ook meerdere malen een Doner kebab schotel bij jullie besteld maar dat was niet van deze slechte kwaliteit.

Mark
26 Juni 2023

Meer saus broodje was niet open

Gerrit
25 Juni 2023

Prima pizza. Bezorgtijd zou rond 1910u zijn maar was 1945u. Dit komt helaas vaker voor. Jammer.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Van Deventer-Pattiwael
25 Juni 2023

Het enig wat jammer is dat we een lekkende tas met eten kregen aangeleverd, waardoor de patat het vocht van de champignons heeft opgenomen. Wat dus niet mee eetbaar was.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Perry
25 Juni 2023

Op tijd en weer lekker

WimvdvV
24 Juni 2023

3 kapsalons speciaal besteld. Erg lekker met verse ingrediënten en lekker warm. Bezorger was er op de exact afgesproken tijdstip

Fedor
23 Juni 2023

Heerlijke Mixed Grill en Shoarma, erg lekkere patat

G
21 Juni 2023
Hans
20 Juni 2023

Vandaag een absoluut record. Ik heb 65 minuten moeten wachten op mijn bestelde pizza. Voortaan gewoon een pizza van Jumbo. Bij Michael haal ik geen pizza meer.

Marleen
20 Juni 2023

De bestelling zou om 18.30 uur bezorgd worden. Om 19.00 uur maar eens gebeld, toen moesten ze er nog mee beginnen! Uiteindelijk dus erg laat pas onze bestelling gekregen.

Martina
20 Juni 2023

De spareribs waren weer heel erg lekker en de frites ook. De bezorging was op tijd en heel vriendelijk.

Petet
19 Juni 2023

Netjes op tijd bezorgd en goed gevulde pizza's die ook nog goed warm waren!! Lekker!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Winter
19 Juni 2023

Eten was koud. Voor de zoveelste keer waren de bakjes niet goed afgestoten. De saus van de pollo hawaii en pollo sate zat dus niet meer in de bakjes. De kok had er trouwens wel erg weinig saus ingedaan. Voor ons de laatste keer hier besteld.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Meijer
18 Juni 2023

Duurde erg lang. Aangegeven zo snel mogelijk 17:30 besteld, aangegeven bezorgtijd ‘zo snel mogelijk’. Doorgegeven tijd 19:10 uur, pas om 19:40 uur bezorgd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jasper
18 Juni 2023

Anderhalf uur wachttijd+ half uur te laat. Pizza s zijn wel perfect, niet te vet

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Henriet Koornberg-Spronk
18 Juni 2023

Topkwaliteit en stipte bezorging!!!

Visser
17 Juni 2023

Heerlijke pizza's, maar wederom ruim een half uur later dan de aangegeven bezorgtijd.

Mark
17 Juni 2023

Super goed

George
17 Juni 2023

Bestelling mooi op tijd spareribs en pasta was weer uitstekend

Erika
16 Juni 2023

Loeihete pizza direct uit de oven thuisbezorgd. Goed belegd en een heerlijke bodem. Echt top.

B blom
16 Juni 2023

Het eten was prima, alleen jammer dat de bezorger het belangrijker vond om eerst te gaan appen ipv de bestelling af te leveren. Scheelt dat de temperatuur hoog was anders was het eten koud geworden

Kelvin
15 Juni 2023

Verwachte bezorgtijd was een uur. Maar was we binnen 30m. Pizza's zijn er altijd heerlijk. Goed gevuld ook.

Erik
14 Juni 2023

Het was weer geweldig en op de afgesproken tijd bezorgd.

Mulder
14 Juni 2023

De bezorging kwam al eerder dan verwacht, top! Echter had ik een extra topping besteld (parmaham) jiet de goedkoopste topping maar die ontbrak helaas. Verder niks te klagen.

Langeveld
13 Juni 2023

Prima verzorgd

Patrick
11 Juni 2023

Heerlijk gegeten

Cynthia
9 Juni 2023
Iris
4 Juni 2023
Fam. Boersma
3 Juni 2023

De pizza's van deze pizzaria zijn echt lekker. Ze leveren kwaliteit. Enige en grote nadeel is dat de bezorging erg lang duurt (altijd ruim twee uur!). Nadat we laatst een bestelling hadden geplaatst, hadden we er achteraf spijt van. We bedachten ons opeens dat het bij deze pizzaria altijd erg lang duurt. Dus als je snel een pizza wilt omdat je 's avonds nog een afspraak hebt en snel wat wil bestellen, dan gaat dat dus niet lukken. Als je dat aangeeft, dan krijg je een exccus en de melding dat het 'momenteel erg druk is,' maar dat is het altijd als je op tijd (om 17.00u) een pizza besteld. Dan is die er niet eerder dan 19.00u. Als de pizzeria weet dat ze het druk hebben, waarom nemen ze dan niet meer personeel aan? Of zet er bij het bestellen bij dat het lang kan duren, dan ligt de keuze bij de klant. Want dit geen reclame voor het bedrijf.

Jw Heester
3 Juni 2023
Kim
3 Juni 2023

Meestal is het lekker, vandaag hebben ze zichzelf overtroffen. Erg goed en heerlijk gegeten!

Wiebe
2 Juni 2023

We bestelden vroeg omdat we uitgingen van wachttijd maar tot onze verrassing was de bestelling er binnen 20 minuten. En heeeel lekker

Tineke van den Bovenkamp
2 Juni 2023

Echt heerlijke en rijk belegde pizza. Bezorging was sneller dan verwacht! Pizza was goed warm.

Jermaine
1 Juni 2023

Lekker, snel bezorgd en vriendelijk personeel

Nick B
30 Mai 2023

Goeie kwaliteit zoals altijd. Extra bakje kruidenboter ditmaal niet bezorgd, wel voor betaald.

Evi Habers
30 Mai 2023

Wij vinden het heel jammer wij komen al jaren bij jullie eten en bestellen al heel lang bij jullie en het eten is ook echt heel lekker. Maar we hebben ons eten nog nooit op tijd gekregen altijd minimaal een kwartier te laat en nu weer een half uur te laat echt slecht als de bezorging nou wat beter word is het echt een top restaurant

Roel
30 Mai 2023

Hele goede pizza’s met licht krokante bodem. Wel erg lange wachttijd (zeker voor de optie ‘zelf ophalen’). 75 min!

Rob Haveman
29 Mai 2023

Prima kwaliteit en leveringsdatum snelheid volgens afspraak

Michiel
29 Mai 2023

Kwaliteit van het is prima, bezorging is altijd later dan gevraagd. 5 a 10 minuten is niet zo'n probleem maar is vaak meer dan 15 minuten te laat. Oplossing 15min eerder bestellen dan gewild 😁👍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Michiel de Koning
29 Mai 2023
Me
28 Mai 2023

Het eten is werkelijk elke keer heerlijk. Maar wel bijna 2 uur zitten wachten voordat de bezorging er was.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Corrie schriemer
28 Mai 2023

Goes gedaan prims

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ruby
28 Mai 2023

Helaas pizza geleverd met salami terwijl bij opmerking (+ op de bon) zonder staat. Ook levering 20min te laat.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

S.M
25 Mai 2023

Wij zijn altijd heel goed eten gewend. Dit keer was het absoluut niet lekker. Het vlees was ontzettend droog en taai. Zowel de varkenshaas als spareribs. De satésaus bij de varkenshaas was er doorheen gevlogen. Normaal erg tevreden, vanavond complete afgang helaas!

Suus
25 Mai 2023

De korrel van de risotto was iets te hard. Verder smaakte het prima en was het goed warm!

Maurice
24 Mai 2023

Vaste klant al sinds hier zijn komen wonen, nog geen dag teleurgesteld. Verschillende gerechten, allemaal lekker. Vooral de spareribs blijft een terugkomer!! Props naar de chef!! U doing something RIGHT!

M
23 Mai 2023

Vlees gerecht was prima, tiramisu was niet lekker, droge cake en smaakloos jammer tegenvaller đŸ€š

Ronny Bos
22 Mai 2023

Zeer lekker en een forse portie. Ben een grote eter en had echt genoeg.

Martine koopman
22 Mai 2023
F. Morel
21 Mai 2023

Heerlijk zoals altijd, maar helaas ook bezorgd met een kwartier vertraging, zoals altijd.

Roy Kremer
20 Mai 2023

Eten was er binnen 20 minuten en heerlijk vers!

Nvt
19 Mai 2023

De pizza was er een kwartier eerder dan verwacht!

Edgar
19 Mai 2023
Marian.koopman
19 Mai 2023

De bestelling was eerder dan ze vermeld keurig bezorgd het eten zag er goed uit goed op temperatuur

Diana
18 Mai 2023

Om 19:00 afhalen, het was nog niet klaar. Kan gebeuren. Na 20 minuten weer gevraagd, bleek het al klaar te staan. Waarom niet even melden als het klaar is als je weet dat er iemand op wacht?

Arthur Reijnen
18 Mai 2023

Heerlijk gegeten👍

PN van Oort
18 Mai 2023

de pizza's waren super, de bezorger vriendelijk, maar wij hebben bijna 2 uur na bestelling moeten wachten op onze pizza's

Timo Rietveld
17 Mai 2023

Pizza om 17:19 uur besteld voor bezorging om 18:45 uur. Om 19:02 uur maar eens gebeld waar de pizza bleef. Excuses gekregen maar pizza stond nu echt net klaar. De bezorging was een kwartier later (het is 1 km). Dat was jammer, kinderen moesten naar bed dus dat werd een half uur later. Kinderen vonden dat dan wel weer leuk ;-)

Ingrid Ouwerkerk
17 Mai 2023

Lof voor de kwaliteit en smaak van de pizza. Verbeterpunt is het nakomen van de ophaaltijd. Bijna 45 minuten gewacht op mijn vooraf op een tijd bestelde afhaal pizza. Bij binnenkomst wordt verteld dat de pizza bijna klaar is... Tussentijds geen update, maar wortel schieten. Dat vind ik erg storend! Geef dan eerlijk aan dat de besteltijd niet gehaald wordt en geef een reële planning.

Paul
16 Mai 2023

De pizza’s waren weer geweldig

John Seuters
16 Mai 2023

Wij hadden de pizza's via de site besteld en een tijd aangegeven. De pizza's werden meer dan een uur te laat bezorgd. Ik heb na 3 kwartier gebeld en toen zou de bezorger net weg zijn. Met een afstand van een paar minuten duurde het dus alsnog meer dan een kwartier. De pizza's waren dan ook lauw tegen de tijd dat wij ze kregen. Geen succes dus. De pizza's smaakten wel goed, maar hadden wel wat verkoolde stukken op de rand.

Ed
14 Mai 2023

Ik zeg t nog maar een keer, de lekkerste pizza’s van Stadshagen!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Arjan
14 Mai 2023

Hele vriendelijke bezorger

Annet
14 Mai 2023

Lekker gegrild vlees Op tijd bezorgd.

Plattel
13 Mai 2023
Alexander Setoebun
13 Mai 2023
Nathalie van Eelen
11 Mai 2023

Pizza was lekker, maar voor de zoveelste keer was het veel later klaar dan het bestelde tijdstip

Tempelmans Plat
8 Mai 2023

Bezorging was veel later dan aangegeven, kinderen zaten te wachten en hadden honger niet echt netjes. Hadden aangegeven bij de bestelling de pizza's te snijden, dit was niet gebeurt. Bij de pizza döner hoorde knoflooksaus, er waren er 3 besteld maar bij geen 1 knoflooksaus. Kwaliteit van eten is prima, service kan enorm verbeterd worden!!!

Noa Ter steege
8 Mai 2023
Marco
7 Mai 2023

Lekker gegeten, mooi op tijd en goed warm.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Martin
7 Mai 2023

Super lekkere pizza, en een heel vriendelijke bezorgster :-) Heerlijk gegeten.

Sabine
7 Mai 2023

We hadden een pizza besteld zonder ananas. Helaas zat de ananas er wel gewoon op. Daarnaast hebben we bij onze bestelling geen friet ontvangen. Gebeld maar werd in de wacht gezet. Na 5 minuten opgehangen. We zullen niet snel nog een keer eten bestellen!

Riek Hasewinkel
6 Mai 2023

Het was verrukkelijk

Cindy
6 Mai 2023

Heerlijk gegeten

Liane
6 Mai 2023

Bij elke bestelling vergeten ze de saus. Ik zet het er nog bij als notitie en alsnog geen saus.

Anne
6 Mai 2023

was weer lekker

WimvdV
5 Mai 2023

De kapsalons waren weer erg lekker en maar een half uur te laat bezorgt

Claartje
4 Mai 2023

Lekker shoarma! Broodjes waren erg donker gebakken, patatjes slof en de salade van 8,50 bestond uit 5 slablaadjes, 2 schijfjes komkommers en 2 olijven. Bezorging was bijna half uur te laat. Voor de prijs die we moesten betalen en wat we er voor kregen verwacht ik niet hier nog vaak te bestellen.

Michel
3 Mai 2023

Toppie

Familie T.
3 Mai 2023

We bestellen regelmatig en het smaakt altijd heerlijk! Zowel de vlees gerechten, pizza en pasta. Zeer tevreden!

Eva Admiraal
2 Mai 2023

Het was nu 20 minuten later dan de aangegeven tijd.

Henriet Koornberg-Spronk
1 Mai 2023

De bezorger kwam zelfs een paar minuten te vroeg!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Dominggus Limdoean
1 Mai 2023

Jullie pizza’s zijn altijd goed! Ook gister, alleen waren ze al aardig afgekoeld toen wij ze kregen

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marcel
29 April 2023

Zoals altijd waren de pizza’s erg goed en lekker 🍕

Jannette Suur
29 April 2023

Bestelling al vroeg in de morgen gedaan beetje jammer dat het dan toch later is als afgesproken! Bestelling aan de deur aangenomen , helaas missen de kinderpizza’s đŸ˜”â€đŸ’« 
. Gebeld 
 na 20 min werden ze gebracht , wel koud , beetje jammer ! De spareribs waren echt super lekker dat maakt veel goed !

H.Stout
29 April 2023

Salades wederom vergeten, vlees van slechte kwaliteit (veel vetstukken en sommige stukjes smaakte bedorven, dit doordat vet niet vergenoegd gebakken was).

Anne
29 April 2023

smaakte heerlijk!

M
28 April 2023

Zoals altijd heerlijk gegeten, porties zijn ruim voldoende! Eten is goed warm als het aan komt. Kortom een aanrader!

Pascal
28 April 2023

Superlekker gegeten, echter de aangegeven bezorgtijd liep bijna een uur uit zonder berichtgeving.

Marco van de Rozenberg
28 April 2023

Heel redelijke keuken maar bestellen en bezorgen of afhalen blijft een drama dus voor mij de laatste keer.

Albertje Schipper
28 April 2023

We hadden van de 4 pizzas 3 Mista besteld, waarvan 1 zonder champignons. Nu kregen we alle 3 zonder champignons. Jammer

Alexander Setoebun
27 April 2023

Het was gewoon top !

Melle Bakker
27 April 2023

1,5 uur wachten op de bezorging. Tijdens Koningsdag dus dat kan gebeuren. 1 pizza bezorgd ipv 2. Half uur later alsnog de 2e pizza bezorgd. Helaas geen goede dag!

Patrick
27 April 2023

Als wij pizza bestellen doen wij dit bij Michael en al vele jaren. Dit vanwege de geweldig smakende pizza's. Normaal plaats ik ook nooit een review maar de laatste tijd vallen toch een aantal zaken op. De bezorgtijd wordt de afgelopen maanden niet meer gehaald. Wij eten ca. rond 18:00 en het is voorgekomen dat wij tegen 19:00 (met 2 kleine kinderen) pas konden eten. Tegenwoordig geven we een tijd in van 17:15 en dan komen de pizza's tussen 17:45 en 18:00 uur. Ook de kwaliteit wordt minder. Zo waren er gisteren 2 van de 3 pizza's aan de rand verbrand (donker, zwart). Ik hoop dat het in de toekomst weer beter gaat!

WimvdV
26 April 2023

2x Calzone besteld. Deze waren goed gevuld, warm en erg lekker. Bestelling werd ook op de afgesproken tijd geleverd

M Veen
25 April 2023

Alles prima

Ernesto
25 April 2023

Alleen was de friet weer slof , nog zo gevraagd om het niet op de vlees te zetten. DIKKE MIN PUNT.

Mariska
24 April 2023

10 minuten later bezorgd, dus prima op tijd! Penne carbonara was veel te zoutig. Ik heb niet eens de helft kunnen eten.. De pizza salami was ook veel te zoutig! Pizza shoarma was het lekkerste! Tip : gebruik rode paprika of gemixte paprika op de pizza met shoarma in plaats van de groene. Dit zorgt voor geen lekkere combinatie, maar verder was de pizza goed te eten. Niet genoten van het eten helaas.

Robert
24 April 2023
Ellen
24 April 2023

Pizza’s waren heerlijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Robert
24 April 2023

Prima pizza's! Bezorging volgens afspraak.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

De klerk
23 April 2023

Ik ben vanuit Kampen naar stadshagen gereden om spareribs zoet op te halen, ik kom thuis aan en is het niet zoet maar Pittig. Gebeld, en de kok aan de telefoon gehad die eerst zei, ik doe bij de volgende bestelling wel extra vlees. Of kom naar hier dan krijg je andere Sorry maar dit is geen oplossing aangezien ik vanuit Kampen kom, en ik niet weer op en neer ga rijden. Nu is een terugbetaling mij aangeboden, benieuwd of dit ook echt zou gebeuren. Aangezien de kok “de 17,- niet zou missen’. Heel slordig om niet met een direct normaal antwoord te komen!

Anoniem
22 April 2023

1,5 uur moeten wachten op de bestelling en de patat was slap en koud evenals de pasta. Ben wel beter gewend

WimvdV
22 April 2023

3 kapsalons besteld. Waren erg lekker, warm en maar 15 min. te laat bezorgd 👍

Slaats
21 April 2023

De bestelling nog kunnen wijzigen Top!! En ze waren super lekker en warm!!!

Sebas
21 April 2023

Super lekker spareribs en pizza!

mw. A.M. Blom-ten Bosch
20 April 2023

Heerlijke pizza's. Redelijk snel bezorgd. Enige minpuntje had iets warmer mogen zijn.

Els
20 April 2023

Heerlijke Pizza’s. Mooi op tijd gebracht

Ruud
20 April 2023

Hele snelle bezorging, de spareribs waren super lekker en de friet was lekker krokant

Afke
20 April 2023
Johann van der Woude
19 April 2023

Weer uitstekende pizza’s, goed gevuld en prima van smaak. Thx!

Jeffrey
17 April 2023

Had extra ansjovis bij m’n pizza besteld maar zat erg weinig op, zelfs voor 1 pizza! Andere pizza was goed.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anoniem
16 April 2023

eten was heerlijk, exact op gewenste tijd bezorgd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

R
16 April 2023

Goede pizza, redelijk op tijd! Ruime voldoende

RA & SF
12 April 2023

Heerlijke pizza Margherita en Vegetariana. De laatste mag iets minder zout, maar dat komt ook omdat wij thuis weinig zout gebruiken. Bezorging was zoals gepland en vooraf aangegeven.

Merijn Kremer
11 April 2023

Altijd heerlijk eten!

M
10 April 2023

Eten was lekker en genoeg. Bezorgtijd was fijn geweest als dat sneller kan

DeGaasjes
9 April 2023

Altijd lekker en altijd fijn. Ruim op tijd en goede service. Wij zijn blij met Michael.

Nanda den Boef
9 April 2023

Eten was perfect. Spareribs voor twee personen, echt een flinke portie. En kipfilet speciaal zoals altijd van goede kwaliteit. Vriendelijke bezorger.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ernesto
8 April 2023

Helaas was de friet toch weer op de warme spareribs gezet waardoor het weer slof werd. Nog nadrukkelijk gevraagd om dat niet te doen. Voor de rest geen klagen

Gerrit
7 April 2023

Pizza's prima maar bezorging voor 3e x 30-45 min later dan in bestelling aangegeven

John Doe
7 April 2023

Friet en de sla waren er niet bij 😑

Willy Schaper
4 April 2023

Heel erg lauw. Dan is de prijs wel te hoog

WimvdvV
4 April 2023

Tja wat moet je over Michael zeggen. Er is altijd wel iets aan de hand. Bezorgen ze niet 1,5 uur te laat, dan vergeten ze wel je wensen in de bestelling te verwerken. En als laatste 3 pizza’s bestellen en er 2 geleverd krijgen. Maar de kwaliteit maakt alles goed en zorgt ervoor dat ik al die ongemakken op de koop toe neem, en hier blijf bestellen 👍😁

A. Van Dam
4 April 2023

Gevraagd om de bestelling op bepaalde tijd te leveren is nageleefd. Superfijn!

Martijn
3 April 2023

Top gedaan! Heerlijk gegeten. Verkeerde bestelling afgehaald en dat werd supersnel hersteld en thuisbezorgd. Goede Service!

Perry
3 April 2023

45 min later dan gepland.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marit Hullen
1 April 2023

Wij hadden eten besteld en hebben hier een uur op moeten wachten terwijl er een tijd aangegeven was. Dit was echt niet prettig.

Jacqueline de graaf
1 April 2023

Altijd super lekkerđŸ„ł

Ea Mulder
1 April 2023

Echte handgemaakte pizza’s, de lekkerste van Stadshagen. Dit zijn geen volgens protocol gefabriceerde pizza’s, maar ambachtelijke!

Nico
31 MĂ€rz 2023

Heerlijke pizza's waren nog lekker warm

Corrie
31 MĂ€rz 2023

Alles was weer erg lekker behalve de sla. Daar mis ik een dressing over of doe er een klein kuipje met dressing bij.

Anneke
30 MĂ€rz 2023

Perfect lekkere pizza

Perry
28 MĂ€rz 2023

Normaliter waren de patatjes beter gekruid.

MW
27 MĂ€rz 2023

Lekkere bodem en korst, goed gevuld, fijne smaak

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Maaike
27 MĂ€rz 2023

Heerlijk pizza's! Wel vervelend dat de pizza's niet bezorgd worden op de aangegeven tijd. Vorige keer een uur langer moeten wachten, nu 35 min. Logisch dat het drukker is op sommige dagen en de bezorging wat langer op zich laat wachten maar hanteer dan andere tijdsblokken.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Michel
26 MĂ€rz 2023

Goed, zoals altijd. Beste pizzeria in Zwolle.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

BĂ© de Groot
26 MĂ€rz 2023

Wederom was de pizza koud en een half uur later dan afgesproken geleverd

Julia
25 MĂ€rz 2023

N. V. T

John
21 MĂ€rz 2023
L
21 MĂ€rz 2023

Tot twee keer toe tiramisu gekregen die enkel bestaat uit lange vingers en cacao. Geld kon alleen teruggegeven worden wanneer ik het zelf op zou komen halen. Dus ook nog voor niets bezorgkosten betaald. Jammer dat dit zo moest gaan.

Marloes Bouwman
20 MĂ€rz 2023

We hebben 2 uur gewacht en de bezorger aan de deur, sprak amper Nederland en ook heel beroerd engels. Pizza's waren lauw en op de tonijn zat bijna geen tonijn

Pizzalover
19 MĂ€rz 2023
Hanna
19 MĂ€rz 2023

De pizza's waren erg goed, maar een beetje koud omdat de bezorging 50 minuten langer duurde dan verwacht. Bij problemen met het vinden van een adres is het beter om de klant meteen te bellen.

Hellen v.d Worp
19 MĂ€rz 2023

Snelle bezorging, warm en lekker eten.

Marjo Plattel
17 MĂ€rz 2023
Michiel
17 MĂ€rz 2023

5 min voor de verwachte bezorgtijd voor de deur, goed heet, zoals altijd vol van smaak en met een perfecte bodem

Rene Nijhuis
17 MĂ€rz 2023
Dijkhuizen
16 MĂ€rz 2023

De salade die erbij zat was slijmerig, had al heel lang geleden in de vuilnisbak moeten liggen, schandalig!!!

Els
16 MĂ€rz 2023

Heerlijk

Hans Huisman
15 MĂ€rz 2023

Snelle levering en goede kwaliteit.