Avaliações de Pizzeria Michael Zwolle

Avaliações recentes

4.0
Marieke
14 julho 2024

Netjes op tijd bezorgd, vriendelijke bezorger

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ruiter
14 julho 2024

Bestellen ging makkelijk, werd snel bezorgd eten was heerlijk.

Mike
13 julho 2024

Spareribs kwamen helaas koud aan en de friet was heel slap. Geen succes helaas

Bjorn
12 julho 2024

Verzoek om extra snelle levering. Helaas ook nog baggerweer. En ze doen het. Lekker en snel!

Caroline
11 julho 2024

Zalige pizza’s Op tijd besteld en super snel gebracht

Paul
9 julho 2024

Weer heerlijk gegeten àlles volgens de aangegeven tijd bezorgd en àlles super vers absoluut een aanrader!

X
9 julho 2024

De spare ribs waren niet zo lekker.

Huub
8 julho 2024

Zoals altijd 50c. Beste keuze ooit, veelal doordeweeks rond 18:00 bestel ik, vaak binnen 30 minuten geleverd. Vriendelijke bezorgers, heerlijke pizza.

Brenda
8 julho 2024

De pizzas zelf zijn normaal heerlijk, hij was nu alleen wat aangebrand en drie kwartier later bezorgd als de verwachte tijd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marjolein
8 julho 2024

5 kwartier wachten op je eten. Dat is veel te lang op een online bestelling. Waardeloos. In al die karen dat ze bestaan geen ekele verbetering.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

K. B.
7 julho 2024

Een carpaccio extra vullen met ijsbergsla en dan op de warme gerechten leggen, in de tas. Alles was lauw, de sla, het vlees.... ik ben er nog misselijk van.... Dit keer was een teleurstelling!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Alexander Setoebun
5 julho 2024

Spare ribs was top en de pizza ook ! En binnen half uur bezorgd ! Top !

WimvdV
5 julho 2024

Voor het eerst sinds lange tijd weer eens spareribs bestelt. Ze zijn nog steeds erg lekker en maar 10 minuten te laat en nog erg warm 👍

Irene
4 julho 2024

Prima en weer heerlijk gegeten

Michel
4 julho 2024

Top

Tjeerd
3 julho 2024

Het eten was heerlijk, alleen het is nu al de derde keer in korte tijd dat de pizza een uur laten dan gekozen tijd. Heb om kwart over vijf nog gebeld om zeker te weten dat het er zes uur is ivm voetbal en kinderen die naar bed moesten. Het was er pas 7 uur. Ben absoluut geen klager maar vind dit wel noemenswaardig. Aangezien het de derde keer is binnen een maand. Ben ik benieuwd wat er hier tegenover staat.

sandra van der veen
3 julho 2024

gisteren was de lasagne heerlijk !

VDM
2 julho 2024

Onze bestelling vers en warm stipt op tijd bezorgt!

Jan
2 julho 2024

Top zaak altijd lekker eten

Wim
2 julho 2024

Was weer prima

Mulder
1 julho 2024
Adrie R.
1 julho 2024

Prima pizza’s!

Martine koopman
1 julho 2024

. De calzone leek wel of hij anders gebakken was en er zat geen ananas We bestellen altijd bij jullie de pizza. Altijd goed. Hij was nu erg vet

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Norman
30 junho 2024

Was weer erg lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Richard
29 junho 2024

Online bestelling gemaakt om af te halen en betaald. Afhaaltijd 18.30 uur. Om 19.15 nog steeds niet klaar.

Kim
29 junho 2024

Prima pizza's, maar 1,5 uur wachten is wel heel veel.

Dick ten hove
29 junho 2024

Het was top

Sieders
29 junho 2024

Lekkere pizza's, al viel de grootte van de tiramisu tegen, zeker gezien de prijs mij wat tegen. De bezorging is gewoon altijd te laat. Ik heb nog nooit gehad dat ik iets bestelde dat ik er niet achteraan hoefde te bellen hoe de bestelling er voor stond

Ron lindoorn
29 junho 2024

Perfect

Mariette Westerhof
29 junho 2024

Beste pasta stokbroodjes met kruidenboter en patatjes van heel Zwolle! Liefs mariette

Do
28 junho 2024

Pizza smaakte goed, wel half uur te laat bezorgd.

Wouter
28 junho 2024

Pizza zoals altijd verrukkelijk, de pasta carbonara was niet lekker smaakte erg naar bloem. Verder altijd tevreden met het eten van Michaels

Fokke
27 junho 2024

Na 19.30 super snelle bezorging Verschillende soorten vlees in de mixed grill, what's in a name, en allen mooi gaar en sappig! Patat is lekker gekruid en over het algemeen lekker krokant. Al langere tijd elke donderdag besteld en meestal zeer tevreden!

Vaste klant
27 junho 2024
Jeroen
26 junho 2024

Bezorger was 50 minuten te laat

WimvdV
26 junho 2024

Het duurde 2 uur voordat de pizza er was, maar dat was te verwachten omdat Nederland speelde. Maar dat de pizza Romantica zo heet was dat mijn maag na 2 uur besloot dat de pizza er weer uit moest, dat had ik dan weer niet verwacht ☹️

Stadshagen
25 junho 2024

Bezorging 25 min later dan was aangegeven, patat was niet meer super warm, spareribs prima qua smaak maar zoon had geen zin meer om te eten gezien het bijna 1900 uur was. Bruschetta ook niet wat eerder altijd was, de tomaten en de rucola (wat tevens heel weinig was) was nog warmer dan de patat.

Jose Gensen
25 junho 2024

We hadden besteld dat de pizza's om 18:00 uur bezorgd zouden worden maar dat werd een half uur later, zonder communicatie vooraf. Dus dat zou beter kunnen. Dus als de pizza's later bezorgd worden dan is het wel een tip om dat de klant te laten weten dmv sms o.i.d.. Maar desalniettemin zijn de pizza's erg goed belegd en erg lekker. Voor mij geen andere pizzeria.

Henriet Koornberg-Spronk
24 junho 2024

Zoals altijd heerlijke pizza's! EN ze werden een minuut te vroeg bezorgd!!!

Berthil
24 junho 2024

Helaas niet de beste pizza. Mijn pizza was heel erg vet, zo erg dat het olie lekte in de verpakking en met een slappe bodem. We hadden ook op tijd via de website besteld, maar de pizza's waren nog niet klaar toen we op de aangegeven tijd aankwamen om de pizza's op te halen. We moesten dus nog 20 minuten wachten. In totaal geen goede pizza-ervaring. Ik zal hier nooit meer teruggaan, gezien er veel betere pizzeria's in Zwolle te vinden zijn.

Mark
23 junho 2024
Barry Frielink
23 junho 2024

Één woord; HEERLIJK! Op tijd, warm en heerlijk eten!

Perry Nowack
22 junho 2024

Was weer op tijd en weer lekker gesmuld. Top,

Peter
22 junho 2024
Tariq
22 junho 2024

Heel snel bezorgd daar was de fooi ook naar, pizza was heel zompig en viel uit elkaar, te veel kaas in het midden en sommige stukken champignon waren nog rauw.

Soraya
21 junho 2024
Kenneth
20 junho 2024

Voor het eerst spareribs hier besteld. Dit zijn echt de beste spareribs die ik ooit gehad heb. En heb al vele geprobeerd. Dit word een vast adres!! Ook de pasta zeer goed!

Nick
20 junho 2024

Waar voor je geld, veel eerder bezorgt dan beschreven, ging ook zo snel aan de deur had eigenlijk nog een fooitje willen geven, helemaal top, volgende keer hebben jullie het nog tegoed.

sandra van der veen
20 junho 2024

Ik bestel vaak de lasagne dit keer was het alleen maar deeg en veel kaas.en geen saus niet lekker. erg jammer

C.G.
19 junho 2024

👍👌😋

Annette Pansier
19 junho 2024

Het duurde veel te lang eer de bestelling bezorgd werd, nl 1,5 uur later en het eten was niet meer warm

C. de Boer
18 junho 2024

Helaas dit keer wat minder enthousiast.. Geen sla, niet medium maar doorbakken en het was behoorlijk afgekoeld. Andere keren was het een 9 nu een 6. Ik ga ervan uit dat het de volgende keer weer zo top is als ik van jullie gewend ben!

Michel
17 junho 2024

Teveel kruiden op de patat

J.
17 junho 2024

De pizza kwam meer dan een half uur later dan de aangegeven tijd. Dat was 2 uur na het bestellen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jaap van de Worp
16 junho 2024

Eten was zowat koud.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sanne
16 junho 2024

Pizza's zijn altijd goed! Een keer lasange geprobeerd was niet te eten het was hard en smaakte ook niet. weg gegooid er jammer!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Edwin
15 junho 2024

Dag, Ik had een grote kapsalon besteld, maar de hoeveelheid stukjes doner was op 2 handen te tellen, zonder te overdrijven... voor de rest wel goed te eten... Ik heb er verder niets mee gedaan, maar ik vond het zonde van mijn geld. Zal dit niet opnieuw bestellen.

Hendrick en Priscilla LUBBERS
15 junho 2024

Pizza zeer goed en erg warm en lekker Spareribs menu 1 persoon lijkt wel of ik die van 2 personen heb gekregen maar erg goed en lekker alles mooi warm

Chantal Zernitz
14 junho 2024

Bezorging van de pizza's duurde anderhalf uur. Pizza's waren niet warm meer. Pizza Vulcano besteld en in plaats van ham en champignons zat er salami en champignons op.

Eddy Kramer
12 junho 2024

Bezorging duurde heel erg lang

Norbert
12 junho 2024

Helaas de pizza 30 min te laat terwijl ik ruim een uur van te voren de bestelling heb gedaan. En bleek de pizza ook al koud te zijn. Jammer

Nicole
9 junho 2024
G. Engels
9 junho 2024

De spareribs waren echt lekker en mals maar de patat was lauw en erg droog. Leek op oude patat die in een magnetron opnieuw opgewarmd was. Niet lekker. Niet gewend van jullie. Bezorging was goed en snel.

Lara
9 junho 2024

Sorry maar hoe bezorg je een pizza 1,5 uur na besteld te hebben en dan ook nog eens SUPER KOUD!!!! Niet eens lauw maar gewoon KOUD! Ik ben vaste klant en kom vaak in het restaurant eten en dan is de pizza heerlijk maar dit was echt zó slecht. Zo kan je geen pizza bezorgen… Het was het totaal niet waard. Ik bestel nooit weer.

Opa S
8 junho 2024

Zeer vriendelijke bezorger, netjes optijd en het was erg lekker.. (pasta)

Tas
8 junho 2024

Eten was koud. We hebben bijna 2 uur gewacht. NOOIT MEER!!

Noud
8 junho 2024

Pizzaatje bizar lekker

Edward
7 junho 2024

Echte pizza's, geen keten en dat proef je! Geen standaard dus de dezelfde pizza's zijn soms net weer wat anders maar altijd voortreffelijk!

Ing
4 junho 2024

Heerlijk eten en super netjes en vriendelijk bezorgd! Hier bestellen we vaak en steeds opnieuw bevalt het goed.

Margriet
3 junho 2024

De pizza die ik had besteld was erg snel bij mij dat was toppie dikke 10 krijg ze van mij

Yvette
3 junho 2024

Iedere week Spare Ribs: vaste prik, dat zegt genoeg toch!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Aishelina
2 junho 2024

Was heerlijk, snel bezorgd leten was lekker warm smaakte goed, compliment

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Diana
1 junho 2024

Altijd heerlijk eten!

PizzaHans
31 maio 2024

Echt altijd goed. En de laatste tijd altijd op tijd.

Corina
31 maio 2024

Eten was heerlijk! Wel erg veel.

Ellen
30 maio 2024
Gerda
29 maio 2024
Mathilde
29 maio 2024

De spaghetti was heerlijk en goed warm, de tiramisu absoluut een aanrader!

Afnemer
29 maio 2024

Bestelling was veel te laat (+40 minuten na gestelde bezorgtijd). Het gebruikelijke excuus kwam naar voren: "het is druk, de pizza's komen nu uit de oven". Pizza's waren wel smakelijk, dat moet wel gezegd worden.

Kenneth
28 maio 2024

Pizzas zijn erg goed en heerlijk. Had een pizza met ook vlees erop maar had er echt maar 3 stukjes op liggen. Dit was wel erg karig! Dat moet echt meer zijn.

Ruben Tijhuis
28 maio 2024

Erg lekker gegeten. Na lang wachten zelf gebeld voor de verwachte levertijd. Uiteindelijk 1 uur en 45 minuten gewacht op de bestelling.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Claudia
27 maio 2024

Pizza was zeer ruim belegd. Smaak zeer goed. In midden van de pizza de bodem wat slap. Bezorgtijd van 1,5 uur vind ik wel lang.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jeroen Blom
26 maio 2024

Om 18.09 uur 2 pizza's besteld. De tijd voor bezorging zou 19.15 uur zijn. Om 19.45 uur gebeld omdat de pizza's er nog niet waren. De dame aan de telefoon vertelde dat ze onderweg waren. Om 20.15 uur opnieuw gebeld omdat de pizza's er nog steeds niet waren. Op de fiets van het restaurant naar mijn huis is 10 minuten!!! Terwijl ik belde kwam de bezorger aan, met 2 koude pizza's. Ik heb ze zelf opnieuw in de oven gedaan. Wat gaat er hier mis??

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Beumer
26 maio 2024

Eten van Michaels is altijd Top.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Yvette
26 maio 2024
HJ
25 maio 2024

Half uur later bezorgd dan indicatie…grrr, de pizza’s zijn wel ok

D
25 maio 2024

De pizza's waren allebei koud.. de pasta was lauw

R.V
23 maio 2024

Eten kwam op de afgesproken tijd, Het was nog goed warm en erg lekker. Houden zo.

Linda Boers
23 maio 2024
Yvonne
23 maio 2024

Eten was weer heerlijk. Super snel bezorgd t kwam zelfs eerder dan de aan gegeven tijd. Vriendelijke bezorger ook weer

Don
21 maio 2024

Lauw en smakeloos

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jaap
20 maio 2024

Snel en lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ruben
17 maio 2024

Wederom heerlijke pizza's.

Ano
16 maio 2024
Henk
16 maio 2024

Netjes bezorgd optijd en smaakte goed

Wilbert
15 maio 2024

Heerlijke pizza (vegetariana) en mooi op tijd bezorgd.

Plattel
15 maio 2024

Heerlijke pizza zoals altijd

WimvdV
15 maio 2024

Lekkere pizza’s en netjes op tijd geleverd

Hans van Leeuwen
13 maio 2024

De beste spareribs in de omgeving!! En de levering was zeer snel :-)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Susanne
12 maio 2024

Al 13 jaar genieten wij van de heerlijke pasta pesto! Onveranderd lekker :)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.