Beoordelingen van Pizzeria Michael Zwolle

Recente recensies van Pizzeria Michael Zwolle

4 sterren na 104 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gezien de vele bestellingen in deze Corona-tijd was het prima voor elkaar.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten qua kwaliteit altijd goed alleen was mijn pizza lauw/randjes koud en waren jullie dit keer een uur te laat, Ik heb 14.15 besteld voor bezorging 18.30 en jullie waren er om 19.30

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd iets te laat bezorgd, maar nog binnen het redelijke. Helaas was de pizza koud en waren de twee porties kapsalon ook niet meer op temperatuur. De friet was slap, de sla zurig en het vlees vet. We hebben de klacht telefonisch teruggekoppeld. Bij de volgende bestelling doen ze iets met de prijs, maar of we nog een keer zullen bestellen?

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spare ribs waren weer heerlijk!!!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas 35 min later en 25 min later dan het 2e verwachte tijdstip en koude pizza hierdoor. Waarschijnlijk door de drukte bij jullie. Smaak was weer goed!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza’s smaakten goed maar waren wat koud. Rn we moesten 1 uur en 3 kwartier wachten tot ze er waren. Dat hoor je pas via mail nadat er besteld is. De indicatie was 19.25 maar daarna duurde het nog een half uur.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Stond precies op tijd klaar. Wat we besteld hadden was heerlijk.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pasta besteld, bezorging was snel en vriendelijk, eten was heerlijk!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestellen gaat gemakkelijk en bestelling was klaar op de afgesproken tijd. En de pizza's waren weer heerlijk!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren heerlijk gegeten van jullie bezorgde maaltijden! Maaltijden zijn smakelijk, ruim voldoende en goed op temperatuur. Van ons zou de hoeveelheid vlees per portie wel wat minder mogen😉

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste spareribs ooit

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs op tijd bezorgd en vooral weer lekker ! Top 👍

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgtijdstip stond op 17:30, bezorger stopte precies om 17:30 voor de deur, top! Eten zoals altijd heerlijk, goed en meer dan genoeg!

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza, goed belegd, lekker deeg. Goede prijs

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en smeuïge kip met saus. Kwaliteit en snel bezorgd!

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste pizza's komen hier vandaan

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was veel minder dan normaal en dreef in het vet, dat ben ik niet gewend van Michael. Jammer

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Afgesproken tijd niet nagekomen. Pizza moest nog gemaakt worden. Pizza bleek onvoldoende warm (2 min. fietsen). Aan de deur een melding dat PIN buiten gebruik is. Daarom eerst naar een geldautomaat. PIN bleek echter wel gewoon beschikbaar. Onvoldoende aandacht voor de klant. Jammer.

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was een kwartier later dan afgesproken, niet een heel groot probleem maar daardoor waren de pizza's wat afgekoeld, maar warm/lauw prima smaak!

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat we ipv de pizza rucola een pesto pizza kregen.. klopt niet helemaal. Balen als je al 40 minuten langer op je bestelling moet wachten.

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een heerlijke warme pizza. Echt thuis genieten.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Goeie portie, goed warm en snel bezorgd.. kom hier swz vaker ;)

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren lauw.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel bezorgd en net als altijd heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke jong, die ‘t bezorgde(met plasic handschoenen ivm corona) Eten was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pittige spareribs mogen echt wel wat pittiger. Er zat weinig verschil met de zoete. Kwaliteit was wel super. Helaas was bezorging 25 minuten te laat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en mooi op tijd bezorgt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles top!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was smikkelen. Het jammere was dat ik een kwartier buiten (ivm corona)stond te wachten, niemand riep mn bestelling af en na 15 min. vroeg ik er maar eens naar en toen zeiden ze dat t allang klaar stond.. begrijpelijk ivm de strenge regels, maar toch jammer.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal goed, zeer tevreden en volgende keer weer

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten altijd lekker. Bezorging duurde wel lang

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging ruim 1 uur later dan aangekondigd. Pizza was koud, patat was slap en vlees was lauw. Snap dat het heel druk was, maar dit hoort niet.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Spareribs besteld. Heerlijk, je eet er je vingers bij op.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd het eten was weer super. Fijn dat we nu op deze manier de plaatselijke ondernemers kunnen ondersteunen.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

30 min te laat , maar super lekker

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals eigenlijk altijd is de kwaliteit van het eten super, wij zijn erg blij met de nieuwe website zodat je van te voren kan betalen en geen contant geld meer in huis hoeft te hebben.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden 👍

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas ging er veel mis. De bestelling was men(deels) vergeten te maken, al werd dit niet gecommuniceerd. De rucola was vergeten en werd nog even snel op mijn verzoek op de pizza gedaan, maar hierbij geen hygiene maatregel als handschoentje aan etc. In deze coronatijd wel wenselijk. Ook knofloolsaus bij shoarma ontbrak, waar ik helaas pas thuis achter kwam. Het deeg van Calzone was niet gaar / krokant zoals we van jullie gewend zijn. Dus als verjaardagsdiner thuis volledig mislukt en dit voor een bedrag dat we nooit voor thuis eten hadden uitgegeven. Misschien een tip voor coronatijd..laat mensen via achterdeur restaurant binnenkomen... plak 1,5 meter strepen en via de voordeur weer naar buiten. Zoals nu is de maatregel niet bedoeld.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer aan alle kanten top. Maar helaas geen contant geld voor een tip in huis. Sorry. Nogmaals.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren heerlijk

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte levering en heerlijke warme, verse pizza! Top service in deze moeilijke tijd.

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In deze donkere tijden voor iedereen hebben ze bij Michael gezorgd voor een lichtpuntje. Netjes op tijd bezorgd en de kwaliteit was als thuis uit eten! Prima!

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's werden te laat bezorgd, niet echt warm meer en bij het openmaken bleek er ook nog een verkeerde pizza bezorgd te zijn. Uiteindelijk wel opgelost door een een nieuwe bezorging maar was al wel 1,5 uur later toen sinds bestellen.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste Spareribs wil nooit meer andere!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ging top !

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig bezorgd wat ik besteld heb en werd netjes op de hoogte gehouden van bezorg tijdstip. Maar hopelijk mag de zaak weer gauw open

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

beetje te laat maar was de moeite van het wachten waard. lekkere pizza..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s en goede kwaliteit en service!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles volgens afspraak en de kwaliteit is en blijft super.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd Perfect de spareribs zijn echt een aanrader👍👌🏻👌🏻

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was mooi op tijd en de pizza's waren heerlijk!

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Maar 1 x saus en aanmerkelijk minder vlees dan normaal.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt een super lekkere pizza. Klein puntje. Hoe kan ik de bezorger een fooi geven nu contant geld sterk afgeraden wordt?

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duidelijke en makkelijke website. Goede terugmelding bestelling. Bezorging ruim binnen verwachte tijd

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten. Bezorging goed op tijd.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, zoals altijd. Bezorging mooi op tijd.

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ideaal!!!! ‘S middags al de bestelling door gegeven en werd op de aangegeven tijd afgeleverd! En de pizza is zo lekker!

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service, snel bezorgd en pizza’s waren goed op temperatuur! Makkelijke bestel side!

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten. De pizza’s waren goed warm toen ze aankwamen. Een volgende keer bestellen we weer online.

, 17-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super, maar bijna twee uur wachten...... Das wel heel erg lang

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles zoals gevraagd geleverd op de juiste tijd

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was fantastisch, vlees lekker mals, heerlijke friet en fantastisch lekkere sauzen!!!!

, 14-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten.

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas waren de pizza's s al bijna koud toen we ze kregen. Was de 1ste keer want normaal gesproken hebben we geen klachten. Hopelijk volgende keer beter

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ideaal dat wij nu bij onze favoriete pizzeria in Stadshagen online kunnen bestellen. Verwachtenlevertijd was een uur, maar ze stonden na een half uur al aan de deur!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en lekker!!!!

, 05-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s waren niet erg warm. De smaak an sich was prima.

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In lange tijd niet zulke lekkere pizza's gegeten. Altijd goed warm, royaal belegd en supersnelle bezorging. Ontzettend tevreden

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging van heerlijke pizza’s.

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s, mooi op tijd geleverd.

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was keurig op tijd en alle ‘zonder en extra-opmerkingen’ zijn gehonoreerd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste spareribs van Zwolle die je online kan bestellen! !! Zeker een aanrader 👌

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We moesten heel erg lang wachten. Daarna hadden wij een klacht waar we over gebeld hebben. Wij hebben toen gebeld en we zijn heel netjes te woord gestaan. Ook kwam ze met een oplossing. Heel netjes. Het eten was heerlijk.

, 26-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was heerlijk! Alleen de bezorger niet... Die dacht dat ik hem expres buiten liet staan.. En dat terwijl ik drie keer de deur voor hem open deed... Jammer zijn reactie.

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

De pizza was dit keer minder goed dan anders. De bodem was te dik en te zacht, bijna brood achtig. De smaken waren wel goed, zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gister weer twee overheerlijke pizza's besteld top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super blij dat ik eindelijk online kan bestellen en betalen. Pizza en pasta waren lekker en warm. Op zondagmiddag online besteld, 17.30 uur als bezorgtijd aangegeven en het werd om 17.35 uur bezorgd door een vriendelijke jongeman.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging keurig op de tijd zoals aangeven (30 minuten na bestelling). Eerste paar happen van mijn kapsalon smaakte prima. Daar zat dan ook nog flink gesmolten kaas overheen daarna was die prima smaak volkomen verdwenen. 30 minuten nadat ik het op had kwam alles er weer uit. Zware tegenvaller dus. Verder de hele nacht bezig geweest om mijn maaginhoud er uit te gooien.

, 18-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten bij jullie komt altijd op tijd, is warm, en smaakt áltijd goed. Bestelling is altijd compleet. Ook jullie bezorgers verdienen een groot compliment. Met name de blonde jongen: Hij maakt een feestje van de bezorging en maakt daarmee echt verschil!

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna 2 uur gewacht op de bestelling tussendoor gebeld en geen duidelijkheid wat de status van bestelling was. Kapsalon was slecht. Pizza’s goed en de pasta’s zijn altijd goed.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb een heerlijke spaggetti gehad. Ik schrok toen ik na de online bestelling de bezorgtijd zag. Na een belletje bleek dat mijn bestelling wel eerder kon. Altijd lekker!

, 12-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was geweldig lekker, dit was de eerste keer dat we een bestelling bij jullie hebben gedaan, en vast niet de laatste, snelle bezorging, ondanks het erge slechte weer. TOP!

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten bij Michael is altijd super lekker! Helaas was de bezorging dit keer iets minder. Na 1,5 uur ontvingen we de bestelling.. zonder saus. Een kleine domper. Buiten dat was het weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben 5 verschillende pizzas online besteld. Met ideal betaald, ideaal! Een note toegevoegd of de pizzas gesneden konden worden. De pizzas waren precies op tijd geleverd door een zeer vriendelijke jonge man. Goede warmte. Wij hebben heerlijk gegeten en de pizzas waren ook nog netjes gesneden! Top service en heerlijk! Dit gaan vaker doen 👍😁

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vraag aan pizza bakker: Wat is het verschil tussen kappertjes en peperkorrels? Het antwoord: een knap pittige pizza. Het is grappige is dat peperkorrels niet in de lijst van extra toppings voorkomt. De pizza was nadat de peperkorrels verwijderd waren, wel weer erg lekker.

, 06-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Besteld om 17:00 voor 18:30 en zoals altijd keurig op tijd klaar. En weer meer dan genoeg en heerlijk eten

, 04-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de bezorging niet op tijd en de pizza's waren koud.

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere pizza's! Lagen klaar op het afgesproken tijdstip. Thuis waren ze nog lekker warm.

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was een beetje sceptisch mbt bestelling vua Internet (deed het altijd telefonisch) maar verliep prima. Vooral de mail de levertijd was prettig, en klopte ook

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was erg lekker. Er moest wel heel lang op de bestelling worden gewacht. Meer dan een uur. De pizza was ook niet echt warm meer. Terwijl ik toch heel dichtbij woon. De bezorger zei dat is dan x bedrag. Terwijl er al via Ideal betaald was. Dat vind ik ook een beetje slordig.. Hij zei wel gelijk oh ja sorry en was verder wel vriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect.. goed warm en goed op smaak (spareribs) vlees liet ook zo los!

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Anderhalf uur wachten is toch een beetje lang. Maar de kwaliteit van de pizza en het feit dat wij nu online kunnen bestellen / betalen, maakt weer een hoop goed. Heb er vertrouwen in dat de volgende keer het eten binnen een redelijke tijd bezorgd gaat worden.