Beoordelingen van Pizzeria Michael Zwolle

Recente recensies van Pizzeria Michael Zwolle

4 sterren na 281 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs waren prima , de bezorging de afgesproken op de af gesproken tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Alles was top! Afgehaald, pizza, risotto, spaghetti en spare ribs..zelden zulke goede ribs gehad, rest was ook heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als vanouds! We hadden 2 pizza's, 2x kip met championroomsaus en voor 2 personen spareribs. S ochtends besteld en gevraagd om het om vijf uur te laten bezorgen. Bezorging was perfect op tijd, aardige jongen en eten was perfect. Vlees van de spareribs valt van het bot en lekker gemarineerd! Kip was ook heerlijk en de pizza' s ook. Portie grote is meer dan genoeg en prijs kwaliteit uitstekend. Ga zo door en bestellen binnenkort weer! Groetjes Marcel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd een goede snelle bezorging En de eten is altijd goed!!

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs en pizza zijn echt top. Hopelijk, voor Micheal's, was het druk want ze waren 30 minuten te laat.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Anderhalf uur gewacht op 2 pizza’s. Naar mijn mening te lang. Pizza was aan de lauwe kant en de korst was slap. Wel rekening gehouden met de aanpassing.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat er op de pizza Tamara toch champignons zaten. Verder waren de pizza's goed warm en lekker

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd -super lekker pizza en pasta en op tijd bezorgd! Bedankt :)

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk 5 sterren eten, perfect. Bezorging ook netjes en prima.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na de bestelling duurde het ruim 1,5 uur voordat het eten gebracht werd. Dat was nog bijna een half uur later dan in eerste instantie aangekondigd. En toen waren de pizza’s ook nog koud. Jammer want we waren altijd zeer tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima maaltjjd en flexibele service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!!!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten kwam een half uur te laat, ook kreeg ik in eerste instantie de verkeerde bestelling, na dit direct aangegeven geloofde de bezorger mij niet, maar uiteindelijk klopte het wel wat ik zei. Ook miste we weer een bakje knoflooksaus. Wel was de pizza rijk gevuld !

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren erg lekker. Vriendelijke bezorger. Bezorgtijd van meer dan een uur en kwartier is te lang

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke, malse spareribs gegeten! Temperatuur was ook goed. Mooie hoeveelheid. Aantal gram staat niet op menukaart en is het waard om erbij te vermelden. Salade is simpel en klein. Een rijker gevulde salade is daarom een suggestie. Eerder al pizza's besteld bij Michael. Heeft ons eveneens heel goed gesmaakt!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen hier altijd met veel plezier! De spareribs zijn een absolute specialiteit. Zo mals, dat ze zowat van de rib afvallen. Daarnaast is de hoeveelheid die je krijgt niet mis. Kortom: bestel gerust bij Michael!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gelukkig weer op het oude niveau. Klasse.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

lekkere pizza en snelle service.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza en friet waren echt koud. En dat terwijl we maar 300 meter van de pizzeria af wonen..De rest van de bestelling was prima..

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste spareribs van Zwolle

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten. We nemen vaak Kip-Savanne en een gegrilde entrecote. Michael maakt ze perfect. De pizza’s en calzones zijn ook heerlijk.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals gebruikelijk spareribs heerlijk mals!!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals elke dinsdag weer erg lekker en snel geleverd!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's zouden UITERLIJK 18.30 worden bezorgd. Dit werd ook telefonisch bevestigd. Het werd toch pas om 18.50. Daar baal ik van omdat we nog een afspraak hadden die avond. De bezorger haalde letterlijk zijn schouders op. Draaide zich om en liep weg.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi snelle bezorging. Alles was nog goed warm. Lasagne viel wat tegen, was vooral erg zout.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren heerlijk , ze waren goed van temperatuur en ze waren precies op tijd . Ik zou zeggen , ga zo door !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza’s waren weer voortreffelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker, spareribs en kipschotel met kaas en ananas. Verrassende kruiden op de friet. Helaas te laat bezorgd, daardoor vrij koud bij aankomst. Alles glutenvrij, heel fijn!

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en snel bezorgd.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was superlekker en op tijd!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Beste pizzeria in de regio!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben genoten van jullie eten. Het maakt niet uit wat je besteld pizza of pasta. Beide zijn van goede kwaliteit n zeer smakelijk. Oor de crisis kwamen wij al bij jullie eten en dat is niet veranderd. Ga zo door!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lasagne was erg lekker, maar hoeveelheid viel tegen. Bakje was maar half gevuld.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere pizza’s. Goed belegd en warm bij aankomst van je bestelling! Een echte aanrader!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het vlees was heerlijk. Hooguit het ene mini bakje salade voor 2 personen was wel erg minimaal.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel geleverd, goede kwaliteit eten!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza’s waren wederom super lekker! Excuses dat de bezorger twee keer moest rijden. We hebben dat gecompenseerd met een fooi voor hem.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig lekker veel

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben er naar uitgekeken om uw heerlijke pizza's weer te eten en dit is een super oplossing. En als vanouds smaakte het weer heerlijk!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas, helaas na diverse keren te hebben genoten van een heerlijke maaltijd, deze keer een domper. Slappe pizza's, nauwelijks smaak en zeer mager belegt. Komt het omdat het dinsdags pizzadag is? Geen idee. Natuurlijk bestellen we vast nog een keer maar we zijn weer kritischer geworden.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s waren weer uitstekend helaas werden ze 45 minuten na de aangegeven tijd bezorgd. Ik heb begrip voor het feit dat het druk was, maar geef dan wel de goede verwachte bezorgtijd aan.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza. We moesten alleen 1,5 uur op ons pizza wachten. Waarschijnlijk volgende keer toch maar weer bij een ander bestellen. Erg jammer dit want de pizza's zijn heerlijk

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed overzichtelijke bestelsite. Op afgesproken tijd bestelling afgehaald en alles conform besteld.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De patatjes waren bijna niet gekruid, zoals we van jullie gewend zijn. Dat was jammer, want dat maakt jullie patat zo lekker! De spare ribs waren weer heerlijk

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was koud en een deel zat aan de doos geplakt. Dit is inmiddels de derde keer dus bestellen zit er voor mij niet meer in helaas.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgt en was heerlijk! Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en goed warm. Het eten kwam op de afgesproken tijd. Gaan wij vaker doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smakelijke pizza en erg lekkere spaghetti besteld. Ook de voorgerechten smaakten prima. Vriendelijke bezorging aan huis en op tijd. Dit is de tweede keer dat we hebben besteld, maar zeker niet de laatste. Van harte aanbevolen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik zou graag voordat ik een bestelling doe willen weten wat de bezorgtijd is van de pizza. Nu word ik verrast dat het 5 kwartier duurt nadat ik besteld heb.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De smaakt van de pizza vonden we wel oke maar de korst was wat taai. Vandaar geen 5 sterren maar 4

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging netjes en super snel! Pizzadeeg leek wat aan de droge kant. En de pasta was te lang gekookt en daardoor wat plakkerig. Ik had eerlijk gezegd wat meer verwacht.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie leveren heerlijke gerechten en mooi op tijd. Klasse!

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en bij de bezorging nog goed warm. Een echte aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In deze Coronaperiode bestellen wij bijna wekelijks de Tagliatelle Salmone en Carbonara. Verrukkelijk naar de smaak van mij en mijn vrouw. Snel online besteld en betaald, perfect. Enige tip is dat de porties kleiner mogen, hoe verrukkelijk ook tegen het laatste 1/4 deel moeten wij echt werken.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo als altijd donders lekker

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza's en heerlijke pasta, goede hoeveelheid. Bezorging iets te laat, maar keurig op de hoogte gehouden!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! Helaas zat er alleen geen kruidenboter bij ons broodjes.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s, sneller bezorgd dan verwacht.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is zoals normaal uitstekend. Bezorging was 3 kwartier later dan gevraagd. Zou mooi zijn als ze bellen dat het wat later komt. Dan is er meer begrip

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De pizza's waren oké maar een bezorgtijd van 1 uur en 50 minuten is onacceptabel lang.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer geweldig!! en wat nog mooie was omdat we er al wat jaartjes komen en ik een foutje had gemaakt bij de bestelling van mijn dochter hun het zelf hebben aangepast zodat ze nog kreeg wat ze altijd zo graag wil eten👍🏼 Ik verheug me na 1 juni om weer plaats te nemen op jullie geweldige terras om weer te genieten van de heerlijke pizza’s en drankjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd, eten was goed warm , prima zo, maar hoop toch dat we weer een keer bij jullie in het restaurant kunnen eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekkere spareribs. We love it

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd een erg lekkere pizza

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren 2 pizza's besteld calzone, bij 1 geen knoflook terwijl ik er extra voor heb betaald. En ik had bij opmerking geen ui , zat heel veel ui tussen. En je kon een tijd aangeven 18,15 werd pas 18.45 bezorgd.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's. Beleg was wat karig deze keer, zijn we anders gewend van jullie😊.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima service en heerlijk gegeten.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was een half uur te laat bezorgt, zonder aangegeven dat het eten later kwam.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere pizza’s

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede en snelle levering. Top

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna 2 uur op de bestelling moeten wachten

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, goede kwaliteit en nog goed warm wanneer ze bezorgd zijn.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 17.05u besteld, zou zsm gebracht worden. Schatting was 18.30, maar werd pas na 19u gebracht. Ik heb om 19u maar even gebeld of we niet vergeten werden. We begrijpen natuurlijk dat het lastig is om te werken onder de huidige omstandigheden, maar een betere inschatting zou wel heel prettig zijn.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza’s zoals altijd! Top dat dit nu ook online te bestellen is.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's altijd super lekker. Altijd vriendelijk behandeld aan de telefoon. Ook als ik ergens over bel omdat ik niet helemaal tevreden was is dat netjes opgelost. Ik ben een tevreden klant.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s, het enige is dat de pizza’s er 20 minuten later waren dan de aangegeven tijd. Maar dat is een bijzaak.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen aangegeven tijd geleverd. Rekening gehouden met opmerking mbt bestelling. Al vaker laten bezorgen. Altijd prima kwaliteit en heerlijk eten. Geen zuinige porties.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

een bestelling geplaatst en binnen een half uur konden we deze al ophalen. De pizza was heerlijk dus voor herhaling vatbaar.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza en stond op tijd klaar.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs en de gebakken aardappels waren heerlijk en goed warm, super! De bezorging was bijna een half uur later dan afgesproken.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker mix schotel besteld. Goede portie en lekker gekruid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ivm corona via de nieuwe website besteld. Bestelling was met 45 min geleverd. Handig dat er nu een indicatie tijd is aangegeven via de mail. Pizza's zoals altijd heerlijk en warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke döner schotel gehad. En keurig bezorgd op het afgesproken tijdstip ondanks de drukte.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect. Snel geleverd en lekker vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en meer dan genoeg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spare ribs waren aangebrand!

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en snel bezorgd

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste pizza's van stadshagen en nog voor de afgegeven tijd netjes bezorgd

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld en heerlijk gegeten.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn pizza was rijkelijk belegd met groente en salami en heerlijk van smaak! Zeer tevreden!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's werden 45 minuten na de verwachte bezorgtijd bezorgd, dit was jammer. Hoewel de pizza lekker was, waren ze lauw. Misschien hebben ze een te grote bezorgronde met de auto waardoor het lang duurt en de pizza's lauw zijn als je aan het einde van de route zit. Ik denk dat ik daarom de volgende keer sneller voor 'afhalen' kies.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

enige minpunt was dat de pizza aan de "koude" kant waren.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!!!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza vegatariana was veelste pittig

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sparibs zijn fantastisch een aanrader voor iedereeb

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

wederom heerlijk gegeten en perfect op tijd klaar voor afhaal.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk!! En een snelle service!!!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren snel koud. Drie pizza's besteld en er werden maar 2 gebracht. nabestelde pizza kwam weliswaar vlot, maar moest het wel alleen opgegeten worden. de anderen waren al klaar met eten.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij bestelling kies je voor tijdframe die na mail bevestiging al flink afwijkt, dan wordt de bezorging ook nog s 15 min later. Totaal zat er tussen mijn gekozen tijd en de bezorging 1 uur verschil. Dat kan niet!

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg lekker!

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd, lekker. Alleen op dinsdag door de kortingsactie erg druk. Want ik bestelde om 18.15 en kreeg een bevestiging dat onze 4 pizza's er pas om 19.30 uur zouden zijn. Maar de daadwerkelijke bezorgeing was om 20 uur. Toen hadden we écht trek. Maar ze smaakten dus weer prima (veel lekkerder dan die pizza-keten)!

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We ontvingen e-mail dat verwachte bezorgtijd 17:45 zou zijn. Er kwam niks. Om 18:05 gebeld en toen moest de pizza nog worden gemaakt. Het kwam pas om 19:10. De pizza’s waren niet lauw v temperatuur.

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza kwam pas 2!! uur na bestellen. Moest er eerst achteraan bellen waarna ze zogenaamd net in de oven gingen. Vervolgens volgt de bezorger de instructies van het niet in de lift gaan niet op en kwam onbeleefd over. Een van de pizza's was besteld zonder de ui, dit staat zelfs op het afleverbriefje. Maar ja hoor, zat gewoon ui op. Voor ons de laatste keer.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling keurig op tijd! alleen jammer dat de kruixenboterwas vergeten. Na bellen deze alsnog keurig bezorgt. 👍

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren heerlijk, maar wel bijna een uur te laat.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging stond op 1830, daar een mail van gehad ter bevestiging . Om 1900 gebeld waar het bleef , werd uiteindelijk 1930 bezorgd. Dat op zich vond ik niet zo'n probleem, wel dat ik er niet over geïnformeerd werd, het indruk zijn, maar telefoon nummer en mail adres was bekend. Even berichtje was fijn geweest.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was t weer verrukkelijk!!

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering!. 2 pers. Spare-Ribs besteld via de website en met ideal betaald. Was echt (veel) en heerlijk! Echt een aanrader voor iedereen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed op tijd, goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was zoals we van Michael gewend zijn,weer heerlijk. Vriendelijke bezorger. Top

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer dan een uur tussen bestelling en bezorging. Daarna was de bezorging nog 3 kwartier later dan beloofd. Je moet wel veel geduld hebben.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel tevreden!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was zeer lekker. En meer dan voldoende buikje goed vol

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, lekker van genoten. Eerste keer dat we bezorgd hebben, want meestal eten we gewoon in het restaurant van Michael. Bezorger kwam uiteindelijk een uur te laat. Ik vind het normaal gesproken niet zo erg als de bestelling wat later is, maar dan word ik graag wel op de hoogte gesteld of krijg ik een excuses van de bezorger. Beiden was niet het geval, heel jammer.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd snel en warm geleverd. Ook handig dat je online kan bestellen (misschien met voorbeelden, dat zou het nog duidelijker maken).

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza viel dit keer erg tegen, zijn beter gewent van Michael! Weinig topping.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet echt corona proef, bestelling aan je geven en niet neergezet.. 1 pizza beetje zwarte bodem..

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd, zelfs in deze chaotische toestand. De pizza was goed warm en keurig verzotgd

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s top! Snel bezorgd 👌🏻😃

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's van Michael zijn sowieso de lekkerste van Zwolle, en we hadden ons eten al binnen 20 minuten, dus méér tevreden kan een mens niet zijn!

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is was weer top heerlijk gegeten en de levering ging precies volgens de verwachte tijd vanuit de mail.

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd erg lekker en prima bestelservice.

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De pizza's zijn altijd erg goed en op de afgesproken tijd klaar.

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was er na 30 minuten al. Ze waren erg lekker. Wel waren ze al redelijk afgekoeld. NIet lauw, maar meteen eetbaar. Had ze liever wat warmer gehad. Maar nogmaals, ze waren errug lekker.

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat hebben we weer heerlijk genoten van jullie heerlijke pizza's. Het was weer dik in orde

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en spagetti gegeten. Pizza rijkelijk belegd

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt heerlijk, de spareribs en shoarma! Alleen de pizza was helaas niet warm.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle bezorging goede spareribs, netjes, dank je wel.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De toevoeging Spaanse peper op de Vegetariana was too much. Ik had gehoopt op een paar verse pepers maar kreeg een pepersaus over de hele pizza waardoor de pizza alleen nog maar naar peper smaakte

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om kwart over vijf besteld, bezorgtijd ZSM. De eerstvolgende bezorgtijd die ik toen aan kon geven was 18:15, vervolgens krijg ik een bevestiging voor bezorging om 18:40. Om 19:00 nog steeds geen eten maar pas na een belletje tegen kwart over zeven geleverd, uiterst teleurstellend!!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren erg lekker. De bezorger hield zich keurig aan de afstand van 1.5 meter en was erg vriendelijk.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles goed! Heerlijk gegeten weer!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere spareribs en pasta gegeten, op tijd en warm bezorgd. Top!

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker spareribs

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste spareribs haal je bij Michael, daar zijn wij het hier thuis unaniem over eens 😊

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeerlijk gegeten en mooi op tijd bezorgd. Via webshop is ook makkelijk -> alleen natuurlijk fooi voor bezorger niet vergeten!

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer HEER-LIJK! Vooral de pizza's smaken altijd erg goed. Gisteravond pizza+kapsalon gedeeld met mijn man. Verassend lekkere combi. Mickey Mouse pasta voor ons meisje van 3 ook altijd goed van smaak. We hebben erg genoten! Pizzeria Michael jullie verdienen een dikke pluim. Veel pizza's zijn lekker maar er zijn weinig pizza's die ook echt zo ongelovelijk lekker zijn als die van jullie.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zoals altijd heerlijk, en goed warm. Snelle bezorging.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat er nog 25 euro cent transactie Bij komt vind ik geen goede service.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza carbonara had weinig smaak en te veel kaas. Bezorging duurde wat lang, maar is te begrijpen op vrijdag avond en in deze corona crisis. Pizza's waren nog super heet toen ze werden bezorgd.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas 20 minuten te laat. Eten was prima!

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's. Goed warm, op tijd geleverd en rijk belegd. Top!

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Online besteld, snel bezorgd. Heerlijk warm en van goede kwaliteit. Wat een smulmoment!

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

En klein dingetje de knoflook saus zat er niet bij. Gelukkig had ik thuis nog. Verder ben ik dik tevreden. Mvg H leerentveld

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was prima en het eten erg lekker!

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s en prima bezorging!

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden! De pizza's werden mooi vlot bezorgd, waren lekker warm en smaakten erg goed!

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijke pizza's! Handig via de website bestellen, betalen en afhalen of laten bezorgen. Supergoede service, ook in deze corona-tijd.

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza. Afgesproken tijd en heerlijk warm!

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's en heerlijke pasta's. Bij bezorging nog goed warm. Aanrader.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is top, maar planning/bezorging is dat niet. 17.55 uur besteld op de site, keuze bezorgmoment zsm. Bevestiging per mail dat +/- 19.10 uur bezorgd wordt en dat wordt dan uiteindelijk en half uur later (19.40 uur). 4 pizza's en dan 1 uur en 45 minuten nodig hebben voor bereiding en bezorging is naar mijn idee voor verbetering vatbaar...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's maar het bezorgen van de pizza's duurt erg lang. Vriendelijke groet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en op tijd geleverd

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heel goed. Eerder bezorgd als de tijd die we ontvingen via de mail.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's en precies op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed lekker eten, zonder al te lange bezorgtijden. Top

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gezien de vele bestellingen in deze Corona-tijd was het prima voor elkaar.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten qua kwaliteit altijd goed alleen was mijn pizza lauw/randjes koud en waren jullie dit keer een uur te laat, Ik heb 14.15 besteld voor bezorging 18.30 en jullie waren er om 19.30

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd iets te laat bezorgd, maar nog binnen het redelijke. Helaas was de pizza koud en waren de twee porties kapsalon ook niet meer op temperatuur. De friet was slap, de sla zurig en het vlees vet. We hebben de klacht telefonisch teruggekoppeld. Bij de volgende bestelling doen ze iets met de prijs, maar of we nog een keer zullen bestellen?

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spare ribs waren weer heerlijk!!!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas 35 min later en 25 min later dan het 2e verwachte tijdstip en koude pizza hierdoor. Waarschijnlijk door de drukte bij jullie. Smaak was weer goed!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza’s smaakten goed maar waren wat koud. Rn we moesten 1 uur en 3 kwartier wachten tot ze er waren. Dat hoor je pas via mail nadat er besteld is. De indicatie was 19.25 maar daarna duurde het nog een half uur.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Stond precies op tijd klaar. Wat we besteld hadden was heerlijk.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pasta besteld, bezorging was snel en vriendelijk, eten was heerlijk!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestellen gaat gemakkelijk en bestelling was klaar op de afgesproken tijd. En de pizza's waren weer heerlijk!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren heerlijk gegeten van jullie bezorgde maaltijden! Maaltijden zijn smakelijk, ruim voldoende en goed op temperatuur. Van ons zou de hoeveelheid vlees per portie wel wat minder mogen😉

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste spareribs ooit

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs op tijd bezorgd en vooral weer lekker ! Top 👍

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgtijdstip stond op 17:30, bezorger stopte precies om 17:30 voor de deur, top! Eten zoals altijd heerlijk, goed en meer dan genoeg!

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza, goed belegd, lekker deeg. Goede prijs

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en smeuïge kip met saus. Kwaliteit en snel bezorgd!

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste pizza's komen hier vandaan

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was veel minder dan normaal en dreef in het vet, dat ben ik niet gewend van Michael. Jammer

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Afgesproken tijd niet nagekomen. Pizza moest nog gemaakt worden. Pizza bleek onvoldoende warm (2 min. fietsen). Aan de deur een melding dat PIN buiten gebruik is. Daarom eerst naar een geldautomaat. PIN bleek echter wel gewoon beschikbaar. Onvoldoende aandacht voor de klant. Jammer.

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was een kwartier later dan afgesproken, niet een heel groot probleem maar daardoor waren de pizza's wat afgekoeld, maar warm/lauw prima smaak!

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat we ipv de pizza rucola een pesto pizza kregen.. klopt niet helemaal. Balen als je al 40 minuten langer op je bestelling moet wachten.

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een heerlijke warme pizza. Echt thuis genieten.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Goeie portie, goed warm en snel bezorgd.. kom hier swz vaker ;)

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren lauw.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel bezorgd en net als altijd heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke jong, die ‘t bezorgde(met plasic handschoenen ivm corona) Eten was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pittige spareribs mogen echt wel wat pittiger. Er zat weinig verschil met de zoete. Kwaliteit was wel super. Helaas was bezorging 25 minuten te laat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en mooi op tijd bezorgt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles top!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was smikkelen. Het jammere was dat ik een kwartier buiten (ivm corona)stond te wachten, niemand riep mn bestelling af en na 15 min. vroeg ik er maar eens naar en toen zeiden ze dat t allang klaar stond.. begrijpelijk ivm de strenge regels, maar toch jammer.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal goed, zeer tevreden en volgende keer weer

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten altijd lekker. Bezorging duurde wel lang

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging ruim 1 uur later dan aangekondigd. Pizza was koud, patat was slap en vlees was lauw. Snap dat het heel druk was, maar dit hoort niet.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Spareribs besteld. Heerlijk, je eet er je vingers bij op.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd het eten was weer super. Fijn dat we nu op deze manier de plaatselijke ondernemers kunnen ondersteunen.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

30 min te laat , maar super lekker

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals eigenlijk altijd is de kwaliteit van het eten super, wij zijn erg blij met de nieuwe website zodat je van te voren kan betalen en geen contant geld meer in huis hoeft te hebben.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden 👍

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas ging er veel mis. De bestelling was men(deels) vergeten te maken, al werd dit niet gecommuniceerd. De rucola was vergeten en werd nog even snel op mijn verzoek op de pizza gedaan, maar hierbij geen hygiene maatregel als handschoentje aan etc. In deze coronatijd wel wenselijk. Ook knofloolsaus bij shoarma ontbrak, waar ik helaas pas thuis achter kwam. Het deeg van Calzone was niet gaar / krokant zoals we van jullie gewend zijn. Dus als verjaardagsdiner thuis volledig mislukt en dit voor een bedrag dat we nooit voor thuis eten hadden uitgegeven. Misschien een tip voor coronatijd..laat mensen via achterdeur restaurant binnenkomen... plak 1,5 meter strepen en via de voordeur weer naar buiten. Zoals nu is de maatregel niet bedoeld.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer aan alle kanten top. Maar helaas geen contant geld voor een tip in huis. Sorry. Nogmaals.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren heerlijk

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte levering en heerlijke warme, verse pizza! Top service in deze moeilijke tijd.

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In deze donkere tijden voor iedereen hebben ze bij Michael gezorgd voor een lichtpuntje. Netjes op tijd bezorgd en de kwaliteit was als thuis uit eten! Prima!

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's werden te laat bezorgd, niet echt warm meer en bij het openmaken bleek er ook nog een verkeerde pizza bezorgd te zijn. Uiteindelijk wel opgelost door een een nieuwe bezorging maar was al wel 1,5 uur later toen sinds bestellen.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste Spareribs wil nooit meer andere!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ging top !

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig bezorgd wat ik besteld heb en werd netjes op de hoogte gehouden van bezorg tijdstip. Maar hopelijk mag de zaak weer gauw open

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

beetje te laat maar was de moeite van het wachten waard. lekkere pizza..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s en goede kwaliteit en service!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles volgens afspraak en de kwaliteit is en blijft super.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd Perfect de spareribs zijn echt een aanrader👍👌🏻👌🏻

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was mooi op tijd en de pizza's waren heerlijk!

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Maar 1 x saus en aanmerkelijk minder vlees dan normaal.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt een super lekkere pizza. Klein puntje. Hoe kan ik de bezorger een fooi geven nu contant geld sterk afgeraden wordt?

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duidelijke en makkelijke website. Goede terugmelding bestelling. Bezorging ruim binnen verwachte tijd

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten. Bezorging goed op tijd.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, zoals altijd. Bezorging mooi op tijd.

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ideaal!!!! ‘S middags al de bestelling door gegeven en werd op de aangegeven tijd afgeleverd! En de pizza is zo lekker!

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service, snel bezorgd en pizza’s waren goed op temperatuur! Makkelijke bestel side!

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten. De pizza’s waren goed warm toen ze aankwamen. Een volgende keer bestellen we weer online.

, 17-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super, maar bijna twee uur wachten...... Das wel heel erg lang

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles zoals gevraagd geleverd op de juiste tijd

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was fantastisch, vlees lekker mals, heerlijke friet en fantastisch lekkere sauzen!!!!

, 14-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten.

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas waren de pizza's s al bijna koud toen we ze kregen. Was de 1ste keer want normaal gesproken hebben we geen klachten. Hopelijk volgende keer beter

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ideaal dat wij nu bij onze favoriete pizzeria in Stadshagen online kunnen bestellen. Verwachtenlevertijd was een uur, maar ze stonden na een half uur al aan de deur!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en lekker!!!!

, 05-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s waren niet erg warm. De smaak an sich was prima.

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In lange tijd niet zulke lekkere pizza's gegeten. Altijd goed warm, royaal belegd en supersnelle bezorging. Ontzettend tevreden

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging van heerlijke pizza’s.

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s, mooi op tijd geleverd.

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was keurig op tijd en alle ‘zonder en extra-opmerkingen’ zijn gehonoreerd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste spareribs van Zwolle die je online kan bestellen! !! Zeker een aanrader 👌

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We moesten heel erg lang wachten. Daarna hadden wij een klacht waar we over gebeld hebben. Wij hebben toen gebeld en we zijn heel netjes te woord gestaan. Ook kwam ze met een oplossing. Heel netjes. Het eten was heerlijk.

, 26-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was heerlijk! Alleen de bezorger niet... Die dacht dat ik hem expres buiten liet staan.. En dat terwijl ik drie keer de deur voor hem open deed... Jammer zijn reactie.

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

De pizza was dit keer minder goed dan anders. De bodem was te dik en te zacht, bijna brood achtig. De smaken waren wel goed, zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gister weer twee overheerlijke pizza's besteld top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super blij dat ik eindelijk online kan bestellen en betalen. Pizza en pasta waren lekker en warm. Op zondagmiddag online besteld, 17.30 uur als bezorgtijd aangegeven en het werd om 17.35 uur bezorgd door een vriendelijke jongeman.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging keurig op de tijd zoals aangeven (30 minuten na bestelling). Eerste paar happen van mijn kapsalon smaakte prima. Daar zat dan ook nog flink gesmolten kaas overheen daarna was die prima smaak volkomen verdwenen. 30 minuten nadat ik het op had kwam alles er weer uit. Zware tegenvaller dus. Verder de hele nacht bezig geweest om mijn maaginhoud er uit te gooien.

, 18-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten bij jullie komt altijd op tijd, is warm, en smaakt áltijd goed. Bestelling is altijd compleet. Ook jullie bezorgers verdienen een groot compliment. Met name de blonde jongen: Hij maakt een feestje van de bezorging en maakt daarmee echt verschil!

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna 2 uur gewacht op de bestelling tussendoor gebeld en geen duidelijkheid wat de status van bestelling was. Kapsalon was slecht. Pizza’s goed en de pasta’s zijn altijd goed.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb een heerlijke spaggetti gehad. Ik schrok toen ik na de online bestelling de bezorgtijd zag. Na een belletje bleek dat mijn bestelling wel eerder kon. Altijd lekker!

, 12-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was geweldig lekker, dit was de eerste keer dat we een bestelling bij jullie hebben gedaan, en vast niet de laatste, snelle bezorging, ondanks het erge slechte weer. TOP!

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten bij Michael is altijd super lekker! Helaas was de bezorging dit keer iets minder. Na 1,5 uur ontvingen we de bestelling.. zonder saus. Een kleine domper. Buiten dat was het weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben 5 verschillende pizzas online besteld. Met ideal betaald, ideaal! Een note toegevoegd of de pizzas gesneden konden worden. De pizzas waren precies op tijd geleverd door een zeer vriendelijke jonge man. Goede warmte. Wij hebben heerlijk gegeten en de pizzas waren ook nog netjes gesneden! Top service en heerlijk! Dit gaan vaker doen 👍😁

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vraag aan pizza bakker: Wat is het verschil tussen kappertjes en peperkorrels? Het antwoord: een knap pittige pizza. Het is grappige is dat peperkorrels niet in de lijst van extra toppings voorkomt. De pizza was nadat de peperkorrels verwijderd waren, wel weer erg lekker.

, 06-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Besteld om 17:00 voor 18:30 en zoals altijd keurig op tijd klaar. En weer meer dan genoeg en heerlijk eten

, 04-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de bezorging niet op tijd en de pizza's waren koud.

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere pizza's! Lagen klaar op het afgesproken tijdstip. Thuis waren ze nog lekker warm.

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was een beetje sceptisch mbt bestelling vua Internet (deed het altijd telefonisch) maar verliep prima. Vooral de mail de levertijd was prettig, en klopte ook

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was erg lekker. Er moest wel heel lang op de bestelling worden gewacht. Meer dan een uur. De pizza was ook niet echt warm meer. Terwijl ik toch heel dichtbij woon. De bezorger zei dat is dan x bedrag. Terwijl er al via Ideal betaald was. Dat vind ik ook een beetje slordig.. Hij zei wel gelijk oh ja sorry en was verder wel vriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect.. goed warm en goed op smaak (spareribs) vlees liet ook zo los!

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Anderhalf uur wachten is toch een beetje lang. Maar de kwaliteit van de pizza en het feit dat wij nu online kunnen bestellen / betalen, maakt weer een hoop goed. Heb er vertrouwen in dat de volgende keer het eten binnen een redelijke tijd bezorgd gaat worden.